MasterChef 4 – Σωτήρης Κοντιζάς: «Εδώ δεν είναι πασαρελίτσα» / Μια γεύση απ’ όσα θα δούμε απόψε

18:15 28/1/2020 - Πηγή: People

Οι τρεις κριτές του MasterChef ξεκαθάρισαν από την αρχή πως φέτος οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις τους είναι κατά πολύ υψηλότερες.

Αν πέρσι ήταν σκληροί, φέτος δεν θα χαριστούν καθόλου. Άλλοτε με αυστηρή κριτική, άλλοτε με συγκίνηση και άλλες φορές με μπόλικο χιούμορ, υποδέχονται τους φιλόδοξους μάγειρες στη διαδικασία αναζήτησης των νέων υποψήφιων διαγωνιζόμενων του MasterChef 4.

Το ταμπεραμέντο και η θετική ενέργεια δεν λείπουν από τους υποψήφιους. Αυτά και μόνο όμως δεν είναι ικανά για να τους περάσουν στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να αποδείξουν πως όλη αυτή η θετική ενέργεια μπορεί

να μεταφερθεί και στα πιάτα, που θα παρουσιάσουν στον Σωτήρη Κοντιζά,  στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στον Πάνο Ιωαννίδη.

Πάντως από το πρώτο επεισόδιο το MasterChef έδειξε τα δόντια του, αφού εκτός από την υψηλότατη τηλεθέαση του 37,2% στο δυναμικό και 27,1% στο γενικό, έκανε σαρωτικά νούμερα και στα social media.

Στην πρεμιέρα του MasterChef 4, στα social media το κοινό ανταποκρίθηκε ενεργά με 101.154 διαδράσεις και τα posts των επίσημων σελίδων εμφανίστηκαν 962.836 φορές! Στο twitter το #MasterChefGR έγινε Νο 1 trend σε λιγότερο από 2 λεπτά τηλεοπτικού αέρα και κατέκτησε την 5η θέση στα worldwide trends!

Σε αντίθεση με το πρώτο επεισόδιο όμως, όπου είδαμε αρκετούς επαίνους και καλά πιάτα, στο δεύτερο επεισόδιο το trailer μας προδιαθέτει για πολλές απογοητεύσεις των συμμετεχόντων. Είναι μάλιστ ενδεικτικές οι φράσεις του Κουτσόπουλου και του Κοντιζά. «Εσύ θα σου έδινες ποδιά;» ρωτά ο πρώτος και «εδώ δεν είναι πασαρελίτσα» είπε με το γνωστό αυστηρό του ύφος ο δεύτερος.


Keywords
Τυχαία Θέματα