Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στην υποκριτική; Η δήλωση που προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή της

17:54 28/1/2020 - Πηγή: People

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη μέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι αποφάσισαν να παραιτηθούν από τους βασιλικούς τίτλους και τα καθήκοντά τους και να κυνηγήσουν το όνειρό τους για μια «κανονική» ζωή.

Και ενώ, όπως ήταν φυσικό, εκείνες τις πρώτες μέρες της ανακοίνωσης η Βρετανία πάθαινε παράκρουση με τις εξελίξεις στο Μπάκιγχαμ να γίνονται ανάρπαστες μέσω των tabloid εφημερίδων, ξαφνικά σιωπή…

Το ζευγάρι μετά το Megxit βρέθηκε στον Καναδά, τα απόνερα της απόφασής τους κόπασαν και πλέον σε δημοσιογράφους και λοιπούς περίεργους απέμεινε να ασχολούνται

με το πού θα μείνουν, ποια θα είναι η καθημερινότητά τους, όλα τα απόνερα δηλαδή μιας μεγάλης είδησης που πέρασε στην ιστορία.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, όπου μία βασιλική βιογράφος αποφάσισε να μιλήσει στο Vanity Fair και με πολύ κομψό τρόπο να μεταφέρει κάτι που μοιάζει με είδηση, αλλά περισσότερο είναι βολιδοσκόπηση της κοινής γνώμης και προετοιμασία του εδάφους για μία ήδη ειλημμένη απόφαση.

Τι δήλωσε, λοιπόν;

H Sally Bedell Smith ως εξπέρ βασιλικών θεμάτων και συνεργαζόμενη εδώ και χρόνια με το Vanity Fair εξηγεί ότι το ένα πράγμα για το οποίο η Μαρκλ μετάνιωσε πικρά και δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ ήταν ότι για να βρεθεί στο πλευρό του Χάρι έπρεπε να εγκαταλείψει για πάντα την καριέρα της στην τηλεόραση και τα όνειρα της για τον κινηματογράφο.

Beyoncé: Η γκριμάτσα αποδοκιμασίας προς τον πρίγκιπα Χάρι που κανείς δεν παρατήρησε νωρίτερα

«Το να μπεις στη βασιλική οικογένεια σημαίνει μεν αμέτρητα προνόμια για την υπηρεσία που προσφέρεις στις φιλανθρωπικές δράσεις και τα επίσημα καθήκοντα, σημαίνει, όμως, ότι πρέπει και να παραιτηθείς από πολλά άλλα πράγματα, που μπορεί να ήταν εξαιρετικά σημαντικά για εσένα, αλλά όχι για έναν θεσμό 1000 και πλέον ετών», εξηγεί η Smith και συνεχίζει: «Προφανώς και η Μέγκαν δεν το είδε έτσι. Και η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο -σε σχέση με αυτό που συμβαίνει σε άλλες βασιλικές οικογένειες- μια γυναίκα να πρέπει να αφήσει στην άκρη όλη την προηγούμενη ζωή της και την επαγγελματική της ιδιότητα για να παντρευτεί αυτό που αγαπάει, που τυχαίνει να είναι πρίγκιπας».

Οι δηλώσεις αυτές της βιογράφου διόλου τυχαία θεωρήθηκαν ως προετοιμασία του εδάφους για μία απόφαση που έχει ήδη ληφθεί από τη Μαρκλ και απλώς θα τη δει μπροστά του ο κόσμος το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να κάνει η Meghan», συνέχισε η Smith, λέγοντας ότι καθόλου δεν αποκλείεται το ζευγάρι να προχωρήσει στη δημιουργία μίας εταιρείας παραγωγής.

Cressida Bonas: Η πρώην του πρίγκιπα Χάρι για πρώτη φορά μιλά γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα στη ζωή του

«Έχει δουλέψει σε τηλεοπτική σειρά. Έχει δουλέψει σε ταινίες. Ξέρει πώς λειτουργεί αυτού του είδους η αγορά . Είναι έξυπνη. Έχει εμπειρία», τονίζει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι για εκείνην δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιστρέψει στον επαγγελματικό δρόμο που είχε χαράξει, πριν παντρευτεί ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό, λοιπόν; Μάλλον το όνειρο της Μαρκλ για ολική επαναφορά στα φώτα και το celebrity προσκήνιο είναι πιο κοντά από ποτέ, αν και αυτό ίσως να μην είναι το ίδιο εύκολο και για τον Χάρι.

Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Με στοιχεία από το Vanity Fair

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ,megkan markl