MTV VMAs 2019: Ο French Montana «καρφώθηκε» στο μπούστο της Άλισον Μπρι και ακολούθησε χάος

13:48 27/8/2019 - Πηγή: People

Πλήθος ειδήσεων βγάζει η χθεσινή απονομή των MTV VMAs στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι, αφού συνέβησαν πολλά αξιοσημείωτα. Η Μάιλι Σάιρους τραγούδησε με υπονοούμενα για τον Λίαμ Χέμσγουορθ. Ο Τζον Τραβόλτα έκανε γκάφα. Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν η μόνη too political.

Από αυτά που συζητήθηκαν όμως περισσότερο, και δη στα social media που δυστυχώς, όσο κι αν δεν το θέλουμε, έχουν γίνει το λαϊκό δικαστήριο της εποχής μας, ήταν η κοινή παρουσία του French Montana και της Άλισον Μπρι στη σκηνή.

Ο γνωστός ράπερ και η ηθοποιός που ήταν παράλληλα και παρουσιάστρια της βραδιάς, είχαν να απονείμουν ένα βραβείο μαζί. Η Μπρι φορούσε ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα με βαθύ κόψιμο μπροστά. Λίγο πριν, στο κόκκινο χαλί είχε δηλώσει πως το στήθος της είναι το μεγάλο της asset για τη βραδιά.

Ο French Montana δε μπόρεσε να αντισταθεί στο θέαμα και πέρασε αρκετά δευτερόλεπτα με τα μάτια του καρφωμένα πάνω στο μπούστο της. Γενικώς είχε μια κάπως αλλοπρόσαλλη παρουσία σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ίσως επειδή δεν βραβεύτηκε.

Εννοείται πως η συμπεριφορά του δεν πέρασε απαρατήρητη κι εννοείται πως τον έστησαν γρήγορα στον τοίχο για αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα