H Kylie Jenner πούλησε το brand της σε μία από τις μεγαλύτερες beauty εταιρίες και ο τραπεζικός της λογαριασμός εκτοξεύθηκε

Για την Kylie Jenner έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις και άρθρα. Πρόκειται για μία από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο και κυρίως για τη νεότερη, αυτοδημιούργητη πιο πλούσια γυναίκα με εξώφυλλο στο περιοδικό Forbes. Και να φανταστείτε πως όλα ξεκίνησαν από μία παλέτα χειλιών. Αυτό άλλωστε ήταν το πρώτο προϊόν της σειράς της μακιγιάζ Kylie Cosmetics η οποία τιμολογείται στα 600 εκατομμύρια δολάρια. Οι καμπάνιες του brand κάνουν αίσθηση αφού πρωταγωνιστεί σχεδόν πάντα η ίδια ενώ οι

φωτογραφίες της στο Instgram συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes. Αρκούν μερικές μόνο ώρες για να γίνει κάθε νέο προϊόν sold out και όλα δείχνουν να εξελίσσονται υπέροχα για την Kylie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 16 Νοέ, 2019 στις 5:31 μμ PST

Και σαν να μην έφτανε η τεράστια επιτυχία της σειράς της σήμερα ανακοινώθηκε πως πούλησε το 51% της εταιρία της στην Coty λαμβάνοντας 600 εκατομμύρια δολάρια. Για όσες από εσάς δε γνωρίζετε, η Coty είναι μία από τις μεγαλύτερες beauty εταιρίες που έχει κάτω από την ομπρέλα της πολλά σημαντικά brands, τώρα και την Kylie Cosmetics.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 5 Νοέ, 2019 στις 7:30 μμ PST

Η συμφωνία αναμενόταν να κλείσει στα τέλη του 2020 αλλά η Coty θέλει να προωθήσει την Kylie Cosmetics σε νέες αγορές και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να πραγματοποιηθεί νωρίτερα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Coty το brand θα λανσάρει εκτός από μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης και νυχιών καθώς και αρώματα. Μεταξύ άλλων στην Coty ανήκουν brands όπως Gucci, Marc Jacobs, Rimmel και Cover Girl.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 11 Νοέ, 2019 στις 8:15 μμ PST

Στόχος της Coty είναι τα Kylie Cosmetics να βρεθούν σε αρκετά σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν και στη χώρα μας. Γνωρίζουμε πως αρκετές από εσάς περιμένατε τη συγκεκριμένη είδηση πολύ καιρό τώρα. Ναι, μπορείτε να ουρλιάξετε από τη χαρά σας ελεύθερα.

Αν κι εκείνη που χάρηκε ιδιαίτερα είναι η Kylie η οποία είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.  Και φανταστείτε πως είναι μόνο 22 ετών.

Διαβάστε ακόμη:

Ο make up artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το μυστικό για τα τέλεια φρύδια της

Ανανεώστε την νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης πριν έρθει ο Χειμώνας ξεκινώντας από την ενυδατική σας κρέμα και το serum

Keywords
Τυχαία Θέματα