Justin Timberlake- Jessica Biel: Το χρονικό του σκανδάλου που έβαλε σε κίνδυνο τον γάμο τους – Η δημόσια απολογία και η αλήθεια

08:01 7/12/2019 - Πηγή: People

Το 1955 η ταινία Επτά Χρόνια Φαγούρας με πρωταγωνίστρια τη θρυλική Marilyn Monroe ως πέτρα του σκανδάλου στη συζυγική ρουτίνα ενός ζεύγους που μετρούσε επτά χρόνια έμελλε να αφήσει εποχή και να φέρει στο προσκήνιο την ψυχολογική θεωρία που ορίζει ως σημείο καμπής της σχέσης του ζευγαριού τη συμπλήρωση του 7ου έτους συμβίωσης. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, από τα επτά χρόνια και μετά η σχέση περνά κρίση και ο χωρισμός είναι πολύ πιθανός έως και αναπόφευκτος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως η συγκεκριμένη ταινία φαντάζει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από λίγες ημέρες ένα ενσταντανέ είδε το φως της δημοσιότητας και όπως ήταν αναμενόμενο τάραξε τα –έως τότε – ήρεμα νερά, δίνοντας τροφή για σχόλια ποικίλης μορφής και περιεχομένου. Πρωταγωνιστές του παπαρατσικού στιγμιοτύπου ήταν ο 38χρονος γοητευτικός αστέρας του Χόλιγουντ Justin Timberlake, ο οποίος εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με την 30χρονη ηθοποιό Alisha Wainwright, με καταγωγή από την Τζαμάικα και την Αϊτή. Να σημειωθεί πως οι δύο ηθοποιοί υποδύονται τους εραστές στην ταινία Palmer του Fisher Stevens, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως φαίνεται εν αγνοία τους, οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου έφεραν τα πάνω κάτω καθώς η νεαρή συμπρωταγωνίστρια του Timberlake εμφανίζεται περισσότερο διαχυτική απ’ όσο θα έπρεπε, ξεχνώντας πως απέναντί της βρίσκεται ένας παντρεμένος άντρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους κάθονται σε ένα μπαρ στη Νέα Ορλεάνη και απολαμβάνουν το ποτό τους, ενώ ο φακός εστιάζει κάτω από το τραπέζι, όπου ο Justin και η Alisha κρατιούνται σφιχτά χέρι χέρι. Πώς μεταφράζεται αυτό στη γλώσσα του σώματος στην προκειμένη περίπτωση; Πολλά ερωτηματικά γεννιούνται, με τα σενάρια να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Αν και κάποιες «πηγές» θέλησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, λέγοντας ότι ήταν κάτι εντελώς αθώο σε στιγμή χαλάρωσης από τα γυρίσματα, κάποιες άλλες έχουν διαφορετική άποψη, με δεδομένο μάλιστα ότι ο Timberlake δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα νηφάλιος στο βίντεο. Αρκετές ώρες αργότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο ηθοποιός «συνελήφθη» να επιστρέφει μόνος στο μέρος όπου διέμενε.

Τζάστιν Τιμπερλέικ: Τα τρυφερά «αγγίγματα» με τη συνάδελφό του και η λεπτομέρεια που δυναμιτίζει τις φήμες για απιστία

Οι δηλώσεις αγάπης στα media

Το σίγουρο είναι πως το στιγμιότυπο αυτό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο Justin Timberlake κάθε άλλο παρά αθώος μπορεί να χαρακτηριστεί όντας παντρεμένος. Η σχέση του με την 37χρονη εντυπωσιακή ηθοποιό Jessica Biel μετρά δώδεκα συναπτά έτη και ο έγγαμος βίος τους ήδη επτά. Το ζευγάρι φαινόταν από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα στο Χόλιγουντ μέχρι τη δημοσίευση που τον «καίει». Μια δημοσίευση που είναι βούτυρο στο ψωμί σκανδαλοθηρικών εντύπων και tabloid εφημερίδων. Παρ’ όλα αυτά, οι fans του ζευγαριού δυσκολεύονται να πιστέψουν πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, καθώς μέσα από παλαιότερες δηλώσεις που έχουν κάνει οι δυο τους στα media, μιλούν για μια δυνατή αγάπη.

Κάνοντας μια ανασκόπηση πίσω στο 2017, ο διάσημος ηθοποιός παραχωρώντας συνέντευξη στο The Project και σε ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό στον γάμο του, είχε απαντήσει πως με τη γυναίκα του συνεχίζουν να βγαίνουν και να περνούν καλά μαζί. «Αυτός είναι πάντα ο κανόνας μου, ακόμα και μετά τον γάμο, πρέπει να συνεχίσεις τα ραντεβού με τη γυναίκα σου. Υπάρχει βέβαια μεγάλη διαφορά όταν αποκτάς παιδιά. Τότε όταν λες θα βγούμε στις 6.30, να το εννοείς και να βγαίνεις στις 6.30».

Αντίστοιχα η Jessica Biel επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του άντρα της: «Έχουμε παρόμοιες αξίες, δίνουμε σημασία στην πίστη και την ειλικρίνεια. Μας αρέσει να περνάμε καλά. Μας αρέσουν πολλά παρόμοια πράγματα». Ο Timberlake μάλιστα έκανε μια δημόσια αφιέρωση στη σύζυγό του για την επέτειό τους. Τραγούδησε στο Instagram το αγαπημένο τους τραγούδι και έγραψε: «Μου έμαθες τόσα πολλά για το τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω με λόγια τι σημαίνουν για μένα τα τελευταία πέντε χρόνια». Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Δύο χρόνια μετά φαίνεται πως υπάρχουν τριγμοί στον γάμο Timberlake – Biel. Το ζευγάρι ίσως περνάει κρίση στη σχέση του και παρόλο που τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, τα τρυφερά αγγίγματα των δύο συμπρωταγωνιστών έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παράλληλα δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Η αντίδραση της Jessica Biel στα social media

Η ζωή μάς έχει διδάξει πως τα καλύτερα σενάρια γράφονται από την ίδια. Εξάλλου, η πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά όσα συμβαίνουν μέσα στα κινηματογραφικά πλατό. Οι επαγγελματικές συναντήσεις ανάμεσα σε ηθοποιούς του Χόλιγουντ ήταν καρμικές, καθώς μέσα από ρόλους και συνεργασίες γεννήθηκαν αληθινοί έρωτες. Οι αναπάντεχοι έρωτες είναι και οι πιο φλογεροί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, που ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mr & Mrs Smith (2005). Οι σκηνές ήταν πολύ δυνατές οπότε θα ήταν αδύνατον να μη δημιουργηθεί ένα παθιασμένο ειδύλλιο μεταξύ τους. Τον θυελλώδη έρωτά τους παραδέχθηκε η ίδια η κινηματογραφική star σε συνέντευξή της το 2008. Πρόκεται ίσως για ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα που έχουν γίνει στο Χόλιγουντ, καθώς ο ηθοποιός αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων χώρισε με την Aniston, ενώ λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε η πρώτη εγκυμοσύνη της Angelina. Δυστυχώς, όμως, το 2016 ήρθε το διαζύγιο για το ζεύγος που έγινε γνωστό ως «Brangelina», το οποίο ήταν τόσο θυελλώδες όσο και η γνωριμία τους. Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται;

«Στην αγάπη, οι γυναίκες είναι επαγγελματίες, οι άντρες… ερασιτέχνες» είχε πει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος François Truffaut. Έτσι, πριν από λίγες μέρες η Jessica Biel έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα ακούμε και διαβάζουμε ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να φορά τη βέρα της – που δεν είχε φορέσει εδώ και αρκετό καιρό. Το να φορέσεις και πάλι μια βέρα που έχεις βγάλει (ενδεχομένως για πρακτικούς λόγους) έχει πάντα την ίδια σημειολογία: Θέλεις να δείξεις στον κόσμο ότι ο γάμος σου υφίσταται και δεν συμβαίνει τίποτα το ανησυχητικό. Αυτό, μάλλον, θέλησε να κάνει και η γοητευτική ηθοποιός, ποζάροντας στο Λος Άντζελες χαμογελαστή με σήμα κατατεθέν το μονόπετρο στο δάχτυλό της, λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο ο εκλεκτός της καρδιάς της, Justin Timberlake, κρατιέται χεράκι χεράκι με τη συμπρωταγωνίστριά του στη Νέα Ορλεάνη.

Φαίνεται πως τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει και η οικογένεια της… πέτρας του σκανδάλου και συγκεκριμένα ο πατέρας της Alisha, Jeff Wainwright. Συγκεκριμένα παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail και μάλλον –σκόπιμα ή άσκοπα– περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ξεκαθάρισε μεν από την πρώτη στιγμή ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη του και τον διάσημο ηθοποιό, αφήνοντας δε αφορμές για σχόλια, αφού χαρακτήρισε την Alisha «ελεύθερο πνεύμα» και είπε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ζήσει τη ζωή της!

Σε ερώτηση σχετικά με τον Justin, απάντησε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική. «Είναι απλώς εικασίες, βρίσκεται εκεί γιατί οι δυο τους γυρίζουν ταινία. Είμαι κι εγώ, ως παραγωγός μουσικής, σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πως έτσι λειτουργούν τα πράγματα, τίποτα παραπάνω» δήλωσε στους δημοσιογράφους. Το αν οι φωτογραφίες κρύβουν κάτι παραπάνω ή ήταν απλώς ένα κλικ της στιγμής, αυτό θα φανεί στο κοντινό μέλλον…

Update

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Timberlake δίνει τη δική του απολογητική απάντηση για όσα συνέβησαν, μέσω Instagram: «Οι πρόσφατες φήμες έχουν πληγώσει τα άτομα που αγαπώ. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει γίνει τίποτα ανάμεσα σε εμένα και τη συμπρωταγωνίστριά μου, Alisha Wainwright. Ζητώ συγγνώμη από την υπέροχη γυναίκα μου και την οικογένειά μου που τους έφερα σε αυτή την αμήχανη θέση. Ήπια λίγο παραπάνω εκείνη τη νύχτα και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Αυτό σίγουρα δεν είναι το παράδειγμα που θέλω να δώσω στον γιο μου. Θα προσπαθήσω να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που θα μπορούσα να είμαι».

Από τη Γεωργία Χαλκιά

Τζάστιν Τιμπερλέικ: Η δημόσια απολογία στη σύζυγό του μετά το αμήχανο περιστατικό με τη συμπρωταγωνίστριά του

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
justin, justin, justin timberlake, το φως, justin timberlake, angelina jolie, brad pitt, daily mail, φως, fisher, νέα, sun, συλληψεις, media, project, ειλικρίνεια, instagram, σημαίνει, mrs, smith, star, υφίσταται, mail, people, εθνος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, Καλή Χρονιά, αντζελινα τζολι, jolie angelina, τελος του κοσμου, instagram, τι σημαινει, βγαινουν, βιντεο, γαμος, γλωσσα του σωματος, γυναικα, εγκυμοσυνη, εικονες, ηθοποιοι, ηθοποιος, τα νεα, φημες, φωτογραφιες, φωτογραφια, φως, ψωμι, ωρα, brad pitt, daily mail, mail, mrs, people, star, αγαπη, αγνοια, αθωο, ανησυχητικο, βρισκεται, γεγονος, γεωργια, γινει, γλωσσα, γνωριμια, γοητευτικος, γυρισματα, δαχτυλο, δεδομενο, δυστυχως, δηλωσεις, δικη, δειχνει, δωδεκα, δωσει, εγινε, ειλικρίνεια, ειπε, υπαρχει, εξελιξη, εποχη, επρεπε, επτα, ετη, ζευγος, ζωη, ιδια, υφίσταται, θεωρια, ηρεμα, λογια, μυστικο, νηφαλιος, νυχτα, παντα, οικογενεια, οντας, ορλεανη, παιδια, πετρα, πιστη, πρωταγωνιστες, ραντεβου, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμενα, συζυγο, σκηνες, σχολια, τζαμαικα, το εθνος, το φως, εικασιες, φορα, χερι, ωρες, αφορμες, αιθρια, sun, εννοεις, ερωτες, φακος, fisher, ιδιαιτερα, project, media, ποτο, σημαίνει, σημα, smith, θελω να, υπεροχη, ζευγαρι
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα