Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα αγόρασαν μια εντυπωσιακή έπαυλη για 10.5 εκατομμυρια

20:55 6/12/2019 - Πηγή: People

Μπορεί πια να μην έχουν τα οικονομικά προνόμια ενός Πλανητάρχη και μιας Πρώτης Κυρίας, όμως το ζεύγος Ομπάμα έχει καταφέρει να αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δράσεις και να ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπορούν να διαθέσουν ένα τεράστιο ποσό για να αγοράσουν ένα σπίτι που είναι πραγματικός παράδεισος. Σαν αυτά τα σπίτια τα απομονωμένα, με θέα τον ωκεανό, που βλέπουμε στις ταινίες.

Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα είχαν τσεκάρει πρώτα το καλοκαίρι την οικεία τους, όταν

τη νοίκιασαν για μερικές μέρες. Πρόκειται για ένα «φιλέτο», όπως το λένε οι μεσίτες, στην ακτή της Μασσαχουσέτης και ονομάζεται Martha’s Vineyards, δηλαδή αμπελώνες της Μάρθα.

Είναι μια έκταση 118 στρεμμάτων – ναι, καλά διαβάζετε – με μια τεράστια έπαυλη στο κέντρο της. Πολύ λογικά, το κόστος της είναι στα 10.5 εκατομμύρια ευρώ και πηγές του αμερικάνικου People αναφέρουν ότι εξαγοράστηκε προχθές από έναν επιχειρηματία που είναι φίλος του Μπαράκ Ομπάμα και ηγείται ενός fund.

Η έπαυλη διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 8.5 μπάνια, 4-5 τζάκια, μια μεγάλη πισίνα και θυμίζει σε πολλά χαρακτηριστικά τον Λευκό Οίκο. Παρά το γεγονός ότι η Μαλία Ομπάμα και η Σάσα έχουν ανοίξει τα φτερά τους μακριά από το οικογενειακό σπίτι, αυτή η έπαυλη σίγουρα δεν θα φανεί μεγάλη στο ζεύγος, αφού τόσο οι κόρες θα επιστρέφουν για διακοπές εκεί, αλλά και θα μπορούν να διοργανώνουν συγκεντρώσεις φίλων κι επιχειρηματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα