GNTM 2: Το κορίτσι από οικογένεια ιερέων που πήγε στις audition κόντρα στις αντιδράσεις της οικογένειάς της

22:38 17/9/2019 - Πηγή: People

Εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική ξεπερνώντας τους ενδοιασμούς και τις ενστάσεις της οικογένειάς της. Ο λόγος για τη νεαρή Σούσι που αποκάλυψε στην κριτική επιτροπή ότι η οικογένειά της δεν ήταν πολύ σύμφωνη με τη συμμετοχή της στο GNTM.

Ο λόγος; Όπως εξήγησε η Σούσι, όταν οι κριτές θέλησαν να μάθουν γιατί δείχνει τόσο συνεσταλμένη και ντροπαλή, το γεγονός ότι προέρχεται από οικογένεια ιερέων στη σκέψη των οποίων ο χώρος της μόδας δεν είναι τόσο συμβατός με τη θρησκεία. Η ίδια, εξάλλου, δήλωσε εξαρχής ότι

έχει καλή σχέση με τη θρησκεία και είναι και αγιογράφος.

«Είχαν πρόβλημα με το μαγιό, για το τι θα πει ο κόσμος; Είναι μικρή και κλειστή η κοινωνία από την οποία προέρχομαι», αποκάλυψε η υποψήφια.

Και με αφορμή τα λόγια της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Είμαι κι εγώ βαθιά θρησκευόμενη, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε στην καριέρα μου. Και πάντα θα θυμάμαι τη συμβουλή που μου έδωσε η manager μου στην αρχή της καριέρας μου «ξεπέρασε το σύνδρομο της γειτονιάς»».

Μάλιστα, η Ηλιάνα ήταν η πρώτη που της έδωσε το «ναι» για την επόμενη φάση λέγοντας ότι «επειδή ήμουν κι εγώ ένα όμορφο κορίτσι σε χρυσό κλουβί, σου δίνω την ευκαιρία», ενώ παρόμοια αντίδραση είχε και ο Άγγελος Μπράτης που της είπε ότι «έκανες κάτι δραστικό, έχεις ψυχή». Η Σούσι πήρε το «ναι» και από τη Βίκυ Καγιά, ενώ η Σούσι δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

GNTM 2: Η υποψήφια με τα τατουάζ έφερε την πρώτη σοβαρή διαφωνία της κριτικής επιτροπής

Keywords
Τυχαία Θέματα