Μας «έκαψε»..! Παραπονιόταν ότι πονούσαν τα πόδια της. Όταν ανακάλυψε γιατί, λογικά θα ντράπηκε

16:25 17/9/2019 - Πηγή: People

Η Έιλι ΜακΓκι διεκδικεί το βραβείο Ευφυΐας για το μήνα Σεπτέμβριο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει και την Καλιφορνέζα που κατάπιε το δαχτυλίδι αρραβώνων της γιατί είδε όνειρο που της το πρότεινε ο αρραβωνιαστικός της.

Στην περίπτωση της Έιλι τα πράγματα είναι ακόμα πιο ευνοϊκά για να πάρει την «πρωτιά», μιας και δεν έχει κανένα όνειρο για να δικαιολογηθεί. Δεν ήταν ενύπνια όταν έκανε αυτό που έκανε.

Θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Η Έιλι βρισκόταν σε μια μάζωξη σε σπίτι φίλων και όλο το βράδυ παραπονιόταν ότι την πονάνε τα πόδια της από τα παπούτσια που

φορούσε. Έφτασε το επόμενο πρωί για να καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος. Έβαλε το αριστερό παπούτσι στο δεξί πόδι και το δεξί παπούτσι στο αριστερό πόδι. Τίποτα το σπουδαίο. Συμβαίνει σε όλους άλλωστε.

Ειδικά όταν τα υποδήματα είναι ψηλοτάκουνα πέδιλα και το μεγάλο δάχτυλο αιωρείται έξω από την επιφάνεια του παπουτσιού, όλοι μας έχει τύχει να μην πάρουμε χαμπάρι το λάθος.

Στην περίπτωση της Έιλι τα ερωτηματικά αυξάνονται, αφού έκανε ανάρτηση και στο Instagram από τη βραδιά που το iq της έπιασε ταβάνι και κανείς απ΄όσους είδαν τη φωτογραφία δεν ανέφερε σε σχόλιο ότι κάτι δεν πάει καλά στα πόδια της.

Γυναίκα στην Καλιφόρνια κατάπιε το δαχτυλίδι αρραβώνων της, επειδή είδε εφιάλτη

Εκτός από την Έιλι, πρέπει να εξάρουμε και τους φίλους της που βρίσκονταν μαζί της σε αυτή τη μάζωξη, από τους οποίους δεν βρέθηκε κανείς να αντιληφθεί τι έχει κάνει η Έιλι. Το πιο πιθανό είναι να την επαίνεσαν για την στυλιστική της επιλογή.

Φυσικά ήταν ένα σοκ για τους φίλους της όλο αυτό. Άλλωστε, η Έιλι δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Φορούσε πάντα σωστά τα παπούτσια της. Και τις παντόφλες της ποτέ δεν τις μπέρδευε. Όλοι στη γειτονιά είχαν να το λένε.

Αν η ισορροπία πάνω στην κεκλιμένη επιφάνεια των τακουνιών ήταν μια φορά ευχάριστη για τις γυναίκες, με την στυλιστική πρόταση της Έιλι έγινε ακόμα περισσότερο.

Για να καταλάβει κανείς πόσο εύκολα αντιληπτό είναι ότι φοράει λάθος τα παπούτσια της, εδώ είναι η Έιλι με τον λάθος συνδυασμό.

View this post on Instagram

1 arm

A post shared by Ayleigh Mcghee (@ayleighmcgheex) on Sep 14, 2019 at 2:29am PDT

Κι εδώ είναι η Έιλι με τον σωστό συνδυασμό. Αριστερό πόδι-αριστερό παπούτσι. Δεξί πόδι-δεξί παπούτσι.

View this post on Instagram

Staying in lasted long

A post shared by Ayleigh Mcghee (@ayleighmcgheex) on Sep 14, 2019 at 2:38pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα