GNTM 2- Άννα Χατζή: Η έντονη ενόχλησή της για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται – Η ανάρτηση στο Instagram

11:03 13/12/2019 - Πηγή: People

Η Άννα Χατζή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 και στα πρώτα της λόγια στην κάμερα του παιχνιδιού δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που το ταξίδι του GNTM τελειώνει εδώ για εμένα. Είναι ένα κρίσιμο σημείο. Δεν ήθελα να φύγω τώρα, αλήθεια, είναι ό,τι χειρότερο. Δεν έχω λόγια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα και θέλω να βγω έξω να δουλέψω, αλλά έχω και μία μικρή απογοήτευση που έφυγα τώρα».

View this post on Instagram

Η Άννα είναι η επόμενη

που θα αποχωρήσει από το σπίτι του #GNTMgr και δεν θα προλάβει το ταξίδι στο Μιλάνο. Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Dec 12, 2019 at 2:25pm PST

Όμως, η Άννα δεν έμεινε σ’ αυτές τις δηλώσεις που αφορούσαν τη συμμετοχή της στο GNTM 2. Προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία εκφράζει την έντονη ενόχλησή της για τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media.

Αρχικά, η Άννα κοινοποίησε τα χυδαία σχόλια που έχει δεχτεί και στη συνέχεια έγραψε:

«Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δε θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες».

Ενώ έκανε μία ακόμα ανάρτηση που λέει: «Άν δεν έχεις εχθρούς, σημαίνει ότι δεν έχεις προσωπικότητα».

Δείτε τις αναρτήσεις της Άννας Χατζή:

Keywords
Τυχαία Θέματα