Η Kate Middleton σε γιορτινή διάθεση: Δες τι φόρεσε σε επίσημο event στο Παλάτι

Κάθε της εμφάνιση προσελκύει όλα τα βλέμματα πάνω της! Κάθε της βήμα ακολουθείται από χιλιάδες fans που περιμένουν πως και πως να την ξαναδούνε. Κάθε στιλιστική της επιλογή αντιγράφεται από αμέτρητες γυναίκες. Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, ξέρει πώς να τραβάει

τα φώτα πάνω της και κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις εμφανίσεις της.

The Look

H Δούκισσα του Cambridge συνάντησε άλλους γαλαζοαίματους σε event που διοργάνωσε η Βασίλισσα, το Queen’s Diplomatic Corps Reception στο Buckingham Palace χτες το βράδυ. Η Kate Middleton πήγε στο πάρτι με γιορτινή διάθεση επιλέγοντας ένα υπέροχο βελούδινο φόρεμα με βαθύ κόψιμο στο ντεκολτέ που της πήγαινε πολύ!

Η Κate Middleton φόρεσε ένα μακρύ navy βελούδινο φόρεμα του οίκου Alexander McQueen και το συνδύασε με μερικά έντονα κοσμήματα, ένα διαμαντένιο κολιέ, statement σκουλαρίκια και την αγαπημένη της τιάρα, την Cambridge Lover’s Knot tiara, που έχει φορέσει σε αρκετά events.

Η συγκεκριμένη τιάρα άνηκε αρχικά στην Βασίλισσα Mary το 1913 και αποτελείται από διαμάντια και μια σειρά από 19 πέρλες ενωμένες με ασήμι και χρυσό. Αυτή την τιάρα είχε φορέσει αρκετές φορές και η Πριγκίπισσα Diana, ενώ στο παρελθόν έχει εμφανιστεί με αυτήν και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Το βελούδο είναι ένα ύφασμα που έχουμε συνδέσει με τα Χριστούγεννα και τις γιορτές και κάθε χρόνο μας αρέσει να επιστρέφουμε σε αυτό! Τόλμησε κι εσύ ένα μάξι βελούδινο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο πιο επίσημο πάρτι ή αλλιώς μπορείς να επενδύσεις σε ένα μίντι στενό βελούδινο φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε γιορτινή περίσταση.

Διαβάστε ακόμα: New Hot Trend: Οι 5 τάσεις στα φορέματα που θα φορεθούν πολύ όλο το 2020!- Δες ποιες είναι και επίλεξε αυτές που θα υιοθετήσεις κι εσύ!

5 σέξι τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου κοστούμι λίγο πριν τις γιορτές!- Τα κοστούμια θα φορεθούν και φέτος πολύ, γι’αυτό σου δείχνουμε πώς να τα φορέσεις με έναν πιο σέξι τρόπο

Η απίστευτη αλλαγή της Ειρήνης Χρυσανθακοπούλου που πήγε στη Φαίη μας για να τη μεταμορφώσει για μια βραδινή έξοδο με τις φίλες της- Θα πάθεις πλάκα με τη μεταμόρφωσή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα