Emma Stone: To love story με τον Dave McCary – Η πρώτη γνωριμία, η σχέση και το μονόπετρο

12:03 7/12/2019 - Πηγή: People

Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος. Ύστερα από την επισημοποίηση της σχέσης τους στα social media, οι ευχές και τα likes έπεσαν βροχή και εμείς τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον ή αλλιώς «Have a long lasting marriage!»

Από τη Γεωργία Χαλκιά

Η ιστορία έχει ως εξής: Κάθε μικρό  κορίτσι ονειρεύεται τον πρίγκιπα του παραμυθιού ο οποίος θα την πάρει με το άσπρο άλογο και θα ζήσουν μια ζωή

χαρισάμενη που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ο άντρας αυτός είναι ο όμορφος Ken (κούκλος όνομα και πράγμα) ή κάποιος που μοιάζει στον γοητευτικό μπαμπά της και φαντάζεται πως θα την αγαπά για πάντα. Τα χρόνια περνούν και εκείνη γίνεται έφηβη, την κυριεύει η γυναικεία ανεξαρτησία και κυριαρχεί στο μυαλό της η ιδέα ότι ίσως και να μην παντρευτεί ποτέ. Κι ύστερα έρχεται η ενηλικίωση και οι σκέψεις που έκανε μικρή φαντάζουν πιο επίκαιρες από ποτέ.

Έτσι συνέβη και στην ταλαντούχα ηθοποιό Emma Stone, η οποία επιβεβαίωσε τα παραπάνω σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό Elle. «Όταν ήμουν έφηβη, έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και δεν θα κάνω παιδιά. Και όταν ενηλικιώθηκα, σκεφτόμουν ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αμερικανίδα ηθοποιός ήταν ζευγάρι από το 2011 έως το 2015 με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Amazing Spider-Man», Andrew Garfield. Όμως, ο έρωτας τους άντεξε στο χρόνο ώστε να εκπληρώσει τα όνειρά της για τη δημιουργία οικογένειας. Δύο χρόνια αργότερα η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone γνώρισε τον Dave McCary.  Εκείνος είναι κινηματογραφιστής, σεναριογράφος και διευθυντής τμήματος του τηλεοπτικού show «Saturday Night Live». Εκεί γνωρίστηκαν, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, όταν η Emma παρουσίασε ένα επεισόδιο της  εκπομπής. Φαίνεται πως ο άντρας αυτός ήταν το κάρμα της.

Η 31χρονη Stone και ο 34χρονος ΜcCary διατηρούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά οι φήμες περί αρραβώνα πυροδοτήθηκαν πριν από λίγους μήνες όταν εκείνη εθεάθη με μονόπετρο. Μιλώντας στον Jimmy Fallon και την εκπομπή  «The Tonight Show» δεν αποκάλυψε τον αρραβώνα της, μέχρι πριν από λίγες ημέρες που ο εκλεκτός της καρδιάς της ανήρτησε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία τους. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά με πλατύ χαμόγελο, ενώ το λαμπερό μονόπετρο δεν άφηνε ερωτηματικά όσον αφορά το επόμενο βήμα στην σχέση του. Έτσι και επίσημα πλέον ανακοινώθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο ο αρραβώνας τους.

Emma Stone: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της

Το προφίλ του 34χρονου σκηνοθέτη

Κατάγεται από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ και είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που αδιαφορεί για την δημοσιότητα. Θέλει να κάνει δουλειές που να περνάει ωραία και κατά κύριο λόγο συνεργάζεται με φίλους. To low profile είναι μια φιλοσοφία ζωής κάτι που επιβεβαιώνεται και στον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σχέση του με τη γνωστή ηθοποιό. Στο χώρο του θεωρείται επιτυχημένος και μάλιστα έχει βραβευτεί αρκετές φορές  κατά τη διάρκεια της πορείας του. Είναι κολλητός φίλος με τον κωμικό Kyle Mooney με τον οποίο έκανε και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο, το 2017, με την ταινία Brigsby Bear.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα