Disney+: Πότε έρχεται η streaming πλατφόρμα στην Ελλάδα

15:18 13/1/2020 - Πηγή: People

Την 1η του περασμένου Νοεμβρίου η Disney εγκαινίασε την πολυαναμενόμενη πλατφόρμα της για streaming, το Disney+. Το πλάνο της ήταν εξ αρχής να γίνει το ξεκίνημα για τους πρώτους μήνες μόνο εντός των τειχών και από τις υπόλοιπες αγορές στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Πουέρτο Ρίκο.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2020 θα δούμε το Disney+ να απλώνεται και στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, με τις Ισπανία, Γαλλία,

Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο να βρίσκονται στον προγραμματισμό του κολοσσού. Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα σε αυτές τις χώρες και είναι αρκετά πιθανό να συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα ανάμεσα τους.

Το Disney+ είναι διαθέσιμο στον κάθε χρήστη με την πρώτη εβδομάδα να είναι δοκιμαστική και στη συνέχεια να ξεκινάει η μηνιαία πληρωμή που προς το παρόν έχει τιμή στα 6.99 δολάρια και μένει να δούμε πως θα προσαρμοστεί η τιμή στο ευρώ. Σε αντίθεση με το Netflix, δεν υπάρχει προς το παρόν διαβάθμιση και κλιμάκωση στην πρόσβαση του περιεχομένου, κάτι που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το Disney+, το οποίο έχει τρία κανάλια ουσιαστικά. Το Marvel Channel, το Star Wars και όλες τις υπόλοιπες παραγωγές του με τα κινούμενα σχέδια, ιδίως αυτά σε συνεργασία με την Pixar, να αποτελούν ελκυστικότατο πόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα