Βολές Α. Στεργιώτη κατά της κυβέρνησης

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Αντώνης Στεργιώτης, βάλθηκε να τρελάνει κόσμο φορτώνοντας τις ευθύνες για το όργιο του παράνομου τζόγου στην Ελλάδα στο ...θεσμικό πλαίσιο!

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ημερίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου o Αντώνης Στεργιώτης εμφανίστηκε με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΕΕΠ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αφού «μάλωσε» το κράτος που δεν πατάσσει τον παράνομο τζόγο και δεν

βάζει τάξη στο διαδικτυακό στοίχημα, στην συνέχεια έβγαλε και non paper στο οποίο ζητάει να βάλει τέλος η κυβέρνηση στο πάρτι των παράνομων ενώ ο ίδιος έχει το καθήκον της εποπτείας και είναι αρμοδιότητα του η πάταξη του παράνομου τζόγου.

Αν υπήρχε βραβείο απραξίας και απύθμενου θράσους σίγουρα το δικαιούται ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΕΕΠ τον οποίο, θυμίζουμε, διόρισε ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκης και η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει αντικαταστήσει παρότι η θητεία του έχει λήξει από 19 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων αφού έκανε ... «αποκαλύψεις» για τα ίντερνετ καφέ τα οποία κατά 90% λειτουργούν ως στέκια παράνομου τζόγου συνεργαζόμενα με τις εταιρείες online στοιχηματισμού, ο κ. Στεργιώτης προχώρησε και σε ...συστάσεις στην κυβέρνηση να αδειοδοτήσει άμεσα τις εταιρείες διαδικτυακού τζόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα