Το χρυσό κεφίρ της καινοτομίας!

του Κώστα Τσαούση

Ένας επίμονος επιχειρηματίας, ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος από τον Δρυμό της Θεσσαλονίκης με μια πλειάδα λειτουργικών προϊόντων που διακρίνονται για την καινοτομία τους όπως τα αναψυκτικά με αληθινούς κόκκους κεφίρ ήταν ο μεγάλος νικητής της SIAL στο Παρίσι. Πιο συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει το πρώτο, το χρυσό βραβείο καινοτομίας της SIAL, της μεγαλύτερης σε παγκόσμιο επίπεδο εμπορικής έκθεσης για την καινοτομία στα τρόφιμα και τα ποτά.

Τον

Ιορδάνη Παπαδόπουλο τον γνώρισα προσωπικά καλώντας τον – ως συντονιστής, παρουσιαστής- στη σκηνή της εκδήλωσης της πρωτοβουλίας «Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι» με παραγωγούς από όλες τις ενότητες της Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 2018. Ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας στα χέρια του ένα από τα προϊόντα του και μίλησε με πολύ πάθος και αγάπη για τα προϊόντα του. Τον είχα καλέσει όχι για το παραδοσιακό του κεφίρ αλλά τα αναψυκτικά του, τζίντζερ κεφίρ και μοχίτο κεφίρ. Τα τελευταία μάλιστα τον έφεραν και στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών.

Σε μια ανάρτηση στο fb διαβάζω: «Σάρωσε ανάμεσα σε 7000 εταιρείες απ όλο τον κόσμο στο Παρίσι sial 2018!!! Χρυσό βραβείο καινοτομίας για το Κεφιρ με τζίντζερ και χυμό λεμονιού με φυσικό ανθρακικό από την ζύμωση με τον μύκητα Κεφιρ.Δοκιμαστε το φυσικό αυτό προϊόν και ξεχάστε τα αναψυκτικά –χωνευτικά».

Το facebook της εταιρείας δεν έχει προλάβει καν τις αλλαγές – καθώς ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος μετά από πολλά χρόνια επέλεξε να αλλάξει την φίρμα της επιχείρησης του και από Υγεία Κεφίρ να γίνει Kefir Namaste. Η αλλαγή – η μετονομασία- του έφερε γούρι!

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι πάντα θα παράγουμε πρωτοπόροι με τον ίδιο τρόπο υψηλή ποιότητα χωρίς συντηρητικά, χωρίς τεχνητά πρόσθετα, χωρίς ψηλά γράμματα με αληθινούς κόκκους κεφίρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα