Κέρδη στις ευρωαγορές λόγω αισιοδοξίας για το εμπόριο

Ανοδικά κινούνται οι ευρωπαϊκοί χρηματιστηριακοί δείκτες σήμερα Δευτέρα, καθώς αυξάνεται η αισιοδοξία για εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, γεγονός που δίνει ώθηση στις διεθνείς χργηματαγορές.

Ο πανευρωπαϊκός STOXX 600 σημειώνει άνοδο.. στις ... μονάδες, κινούμενος κοντά σε επίπεδα που κοντά στα υψηλά των αρχών Οκτωβρίου.
Στα ταμπλό, ο βρετανικός FTSE 100, ο γερμανικός DAX, o γαλλικός CAC40, ενώ στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB και ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35

Μεγάλα κέρδη

αποκομίζει η μετοχή της Daily Mail & General Trust, που έκανε νωρίτερα άλμα 5,4% μετά την ανακοίνωση ότι σχεδιάζει την επιστροφή όλων των μετοχών της στο Euromoney Institutional Investor και ρευστό 200 εκατ. στερλινών σε επιλέξιμους μετόχους.

Εντούτοις υπήρχαν και ισχυρές απώλειες, όπως της βρετανικής Rotork που σημείωνε πριν σημαντικές απώλειες της τάξης του 7,4% μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης Ted Baker έχανε 3 μετά την ανακοίνωση ότι ο CEO της Ray Kelvin παραιτήθηκε, μετά από έρευνες εναντίον του για κακοδιαχείριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα