«Γκρεμίζεται» το σπίτι του Γρανίτσα!

Το όνομα του Γιάννη Γρανίτσα για τους φίλους της ΑΕΚ έχει συνδεθεί με την απώλεια του «σπιτιού» της ομάδας με την κατεδάφιση του γηπέδου πριν από 15 χρόνια περίπου.

Σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, πρώην Πρόεδρος της ΚΑΕ αλλά και ένα απ' τα σημαντικά στελέχη του ελληνικού επιχειρείν, που τα χρόνια της θητείας του στην ΦΑΓΕ έφθασε ως και αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ,

βλέπει το ίδιο του το σπίτι να «γκρεμίζεται». Και αυτό καθώς αύριο, Τετάρτη, η Alpha Bank βγάζει στο σφυρί το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην Εκάλη που έχουν ο ίδιος και η σύζυγος του για οφειλές προς την τράπεζα που προσεγγίζουν τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τρεις κατοικίες – μεζονέτες στην οδό Δεκελείας εντός μεγάλου οικοπέδου της οικογενείας. Η πρώτη κατοικία, κατασκευασμένη προ του 1955, διαθέτει στο ισόγειο 4 υπνοδωμάτια, λουτρό, wc, σαλόνι, κουζίνα, χωλλ, τραπεζαρία καθώς και πέργκολα με εμβαδόν 241,28 τμ. Στο υπόγειο διαθέτει αίθουσα play room, αποθήκη και λεβητοστάσιο. Επίσης διαθέτει πισίνα 52 τμ καθώς και βοηθητικό κτίσμα.

Οι άλλες δύο κατοικίες, νεότερες στην κατασκευή με τις άδειες να έχουν εκδοθεί στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, είναι ομολογουμένως πιο εντυπωσιακές. Το δεύτερο ακίνητο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο, ενώ η τρίτη μεζονέτα είναι επίσης τριών επιπέδων με συνολικό εμβαδόν περίπου 300 τ.μ. κατασκευασμένη το 2010. Η τελευταία έχει επίσης δική της πισίνα.

Τιμή πρώτης προσφοράς

Η τιμή πρώτης προσφοράς για την πρώτη κατοικία προσδιορίστηκε στα 538.000 ευρώ, για τη δεύτερη στα 506.000 ευρώ και για την τρίτη στα 541.000 ευρώ.

Μεγάλα χρέη και στην εφορία

Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα ακίνητα βάρυναν μεταξύ άλλων αναγκαστική κατάσχεση 16,7 εκατ. ευρώ υπέρ ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ εγγραφείσα την 5-6-2013 και αναγκαστική κατάσχεση 143.997 ευρώ υπέρ της ΔΟΥ Ν. Ιωνίας εγγραφείασα την 18-10-2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα