Έξι άνθρωποι νεκροί σε μαζική δολοφονία στην Ιαπωνία

Με μια φρικτή μαζική δολοφονία ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, αφού έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πέντε μελών της ίδιας οικογένειας, βρέθηκαν νεκροί σε μια αγροικία, σύμφωνα με τη Guardian.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ανακάλυψε το σώμα ενός έβδομου προσώπου που είχε πηδήσει ή πέσει από μια κοντινή γέφυρα σε ποτάμι στο Takachiho, το νομό Miyazaki, ένα ορεινό χωριό με 12.000

κατοίκους και δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν το σώμα μιας γυναίκας έξω από το σπίτι και τα σώματα πέντε άλλων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης μιας νεαρής κοπέλας τη Δευτέρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, μερικά από τα θύματα φαίνεται να έχουν μαχαιρωθεί.

Η αστυνομία ονόμασε τρία από αυτά ως Mihoko Iihoshi, τη 66χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον 72χρονο αγρότη Yasuo Iihoshi, την εγγονή Yui επτά ετών και έναν άντρα, τον 44χρονο Fumiaki Matsuoka.

Τα ονόματα των υπολοίπων τριών θυμάτων - δύο άνδρες και μια γυναίκα - δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί δημόσια.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι αφού ένας συγγενής τους είπε ότι κλήσεις προς την οικογένεια δεν είχαν απαντηθεί.

Το έβδομο σώμα, το οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο γιος του Yasuo Iihoshi, βρέθηκε σε ένα ποτάμι περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά. Όπως φαίνεται, είχε οδηγήσει μέχρι τη γέφυρα με το οικογενειακό αυτοκίνητο.

Η περιοχή βρίσκεται κοντά στην κοιλάδα Takachiho, ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό, γνωστό για το γραφικό φαράγγι και τις συνδέσεις με την ιθαγενή θρησκεία Shinto της Ιαπωνίας.

Η δολοφονία προκάλεσε φόβο στους κατοίκους, με τους τοπικούς αξιωματούχους να παροτρύνουν τους ανθρώπους να επιδείξουν προσοχή και να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα