Αττικά Πολυκαταστήματα: Προς πλειστηριασμό το 35,7% που κατείχε η Folli Follie

Αποφασισμένες να προχωρήσουν στον πλειστηριασμό του 35,7% των Αττικών Πολυκαταστημάτων που κατείχε η Folli Follie και έλαβαν ως εξασφάλισης τον περασμένο Μάιο είναι οι πιστώτριες τράπεζες. Μάλιστα το τελευταίο 24ωρο διακινούνται πληροφορίες ότι ακόμη και σήμερα μπορεί να επιδώσουν τον τίτλο εκτέλεσης της πώλησης.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την κοινοποίηση στην εταιρεία

των εγγράφων περί του εκπλειστηριασμού. Από εκεί και έπειτα θα υπάρξει ένα διάστημα δύο εβδομάδων κατά το οποίο οι έχοντες έννομο συμφέρον μπορούν κατά τον νόμο να προσπαθήσουν να κάνουν ανακοπή στην πώληση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές αναμένεται να ζητηθούν με καταληκτική ημερομηνία εντός της δεύτερης εβδομάδας του Δεκεμβρίου και θα αξιολογηθούν με βάση την αποτίμηση που έχει διενεργηθεί από διεθνή οίκο για λογαριασμό των τραπεζών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τράπεζες αποτιμούν την αξία του 100% της Αττικά Πολυκαταστήματα στα 140 εκατ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως περιμένουν οι προσφορές για το 35,7% να προσεγγίζουν και να ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αττικά Πολυκαταστήματα, Προς, 357, Folli Follie,attika polykatastimata, pros, 357, Folli Follie