Swatch: Ετοιμάζεται να «χτυπήσει» Google και Apple στα ρολόγια

Η ελβετική ωρολογοποιία υποστηρίζει ότι η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μικρά αντικείμενα και, φυσικά, έχει δίκιο.

Τώρα ετοιμάζεται να «κονταροχτυπηθεί» με κολοσσούς της Σίλικον Βάλλεϊ, προκειμένου να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο... των καρπών των καταναλωτών αναπτύσσοντας εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα που θα διαφοροποιούνται από τις τεχνολογίες iOS και Android της Apple και της

Google αντίστοιχα,

Το πρώτο προϊόν στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί αυτό το ελβετικής έμπνευσης σύστημα, θα είναι το smartwatch, Tissot , που θα λανσαριστεί στα τέλη του 2018, όπως δήλωσε ο CEO της Swatch, Nick Hayek. Η τεχνολογία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες μικροσυσκευές που υπάρχουν σε ένα νοικοκυριό, πρόσθεσε.

Η ελβετική βιομηχανία ρολογιών που χρονολογείται τέσσερις αιώνες πριν, προσαρμόζεται στους νέους κανόνες του ανταγωνισμού από τότε που η Apple μπήκε στα «χωράφια» της με την είσοδο του Apple Watch το 2015.Οι μικρότερες μπράντες ήταν αυτές που επηρεάστηκαν περισσότερο και ο
Hayek, ο πρώτος που ανησύχησε με τα smartwatch, έσπευσε να προσαρτήσει τις νέες ηλεκτρονικές λειτουργίες στις λιγότερο ακριβές μπράντες της Swatch, όπως τα Tissot.

Παράλληλα, αυτό τον μήνα, η Swatch ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε τον πιο μικρό επεξεργαστή Bluetooth στον κόσμο που χρησιμοποιείται σε ρολόγια και μικροαντικείμενα.

Η εταιρεία έχει ήδη δεχτεί πάνω από 100 αιτήματα για την παροχή περισσότερων πληροφοριών για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, κυρίως από μικρότερες εταιρείες της Σίλικον Βάλλεϊ που θέλουν αν απεξαρτηθούν από τις τεχνολογίες Android και iOS.

Keywords
Τυχαία Θέματα