Cenergy Holdings: Νέα εταιρεία από τα Σωλ. Κορίνθου και τα Ελληνικά Καλώδια στις Βρυξέλλες

Νέο σχήμα με την ονομασία Cenergy Holdings δημιουργούν οι εταιρείες Σωληνουργεία Κορίνθου και Ελληνικά Καλώδια, με έδρα τις Βρυξέλλες.

«Στόχος είναι η δημιουργία ενός μεγαλύτερου οικονομικά οργανισμού, πιο ανταγωνιστικού, με μεγαλύτερη διεθνή έκθεση, ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδότηση, με αυξημένες προοπτικές ανάληψης μεγαλύτερων έργων, ενώ με τη δημιουργία συνεργιών και οι δύο αυτές εταιρίες γίνονται περισσότερο ελκυστικές

στους πελάτες τους» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η εταιρεία στοχεύει να μπει στον δείκτη Euronext του Βελγίου αλλά και στο ελληνικό χρηματιστήριο. «Ως εισηγμένη εταιρία στο Χρηματιστήριο Euronext των Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η Cenergy Holdings θα προσφέρει στη διεθνή επενδυτική κοινότητα την ευκαιρία να επενδύσει σε έναν πολλά υποσχόμενο κλάδο υπό συνθήκες πλήρους διαφάνειας» σημειώνει η ανακοίνωση.

Η λειτουργία της Cenergy Holdings, που θα αποτελέσει τον ενεργειακό βραχίονα του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο με κύκλο εργασιών άνω των 700 εκατ. ευρώ και 2.000 εργαζόμενους, όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα