Choice Hotels: Έρχεται και στην ελληνική αγορά με 5 ξενοδοχεία – Το ένα στην Αθήνα

Συμφωνία για την ανάπτυξη πολλαπλών μονάδων στην Ελλάδα, το πρώτο εκ των οποίων θα ανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Αθήνα, υπέγραψε η αλυσίδα ξενοδοχείων Choice Hotels Europe με την εταιρία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων GVK Enterprises, προκειμένου να αποκτήσει χαρτοφυλάκιο

ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Η Choice Hotels βρίσκεται πίσω από τα ευρωπαϊκά ξενοδοχειακά brand Comfort, Quality, Clarion και Ascend Collection και αποτελεί τμήμα της Choice Hotels International.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος τοποθετεί τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου στην Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι του 2017, υπό το brand Comfort. Στη συνέχεια θα προστεθούν άλλα 4 ξενοδοχεία, τόσο στην ενδοχώρα όσο και στα νησιά, με τις επωνυμίες Comfort, Quality και Clarion.

Ο αντιπρόεδρος της Choice Hotels, Mark Pearce, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα, έναν σημαντικό ταξιδιωτικό και τουριστικό προορισμό που έχει δείξει σημάδια ισχυρής ανάκαμψης και θετικών προβλέψεων. Η Choice επιθυμεί να στηρίξει και να συμμετάσχει στην ανάκαμψη αυτή και είμαστε σίγουροι ότι τα brand μας θα θριαμβεύσουν σε μια τόσο δυναμική αγορά».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της GVK Enterprises, Γιώργος Κοντός, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την Choice Hotels και θα φέρω τα brand της στην ελληνική πρωτεύουσα και τα νησιά. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός χαρτοφυλάκιου ξενοδοχείων ελκυστικού στους διεθνείς ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για λόγους αναψυχής.
Ε

ίμαστε υπερήφανοι που θα φέρουμε την Choice σε μια γη γεμάτη με ιστορία και πολιτισμό. Η Ελλάδα πάντα ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το φαγητό, τη φιλοξενία και τις παραλίες με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω των εκατομμυρίων επισκεπτών της οικογένειας ξενοδοχείων Choice».

Η συμφωνία έρχεται μετά από επενδυτικά ανοίγματα της Choice σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική που ανακοινώθηκαν το 2016. Τον Απρίλιο η εταιρία ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνία για 25 ξενοδοχεία και 8.000 δωμάτια στα ΗΑΕ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2021. Άλλες συμφωνίες αφορούν ξενοδοχεία στο Βέλγιο και τη συνεργασία των brand Comfort και Quality με 19 ξενοδοχεία σε Γερμανία, Αυστρία και Ουγγαρία.

Πρόσφατα, ο όμιλος λάνσαρε την Ascend Hotel Collection (μπουτίκ ανεξάρτητα ξενοδοχεία) στο Ην. Βασίλειο και τη Γαλλία, και το 2017 ακολουθεί η Τουρκία.
Η Choice Hotels Europe έχει σύμβαση franchise με 500 ξενοδοχεία, τα οποία είτε λειτουργούν είτε βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης.

Πηγή: tornosnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα