Ζυγός – Σκορπιός – Τοξότης: Να τι θα σας φέρει το 2021

Τι θα φέρει η νέα χρονιά σε κάθε ζώδιο; Πριν λίγες ημέρες υποδεχτήκαμε το 2021 και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να μάθουμε αν αυτή θα είναι μια καλή ή μια μέτρια χρονιά. Τις προηγούμενες μέρες ασχοληθήκαμε με τα πρώτα 6 ζώδια του αστρολογικού χάρτη και σήμερα θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα. 

#Ζυγός
H αρχή της χρονιάς είναι υπέροχη τόσο για τους παντρεμένους όσο και για τους ελεύθερους. Τον Απρίλιο, 

όσοι είναι σε σχέση θα περάσουν ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους τους. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχετε ηρεμία στη ζωή σας. Αν είστε παντρεμένοι θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες τους τελευταίους μήνες της χρονιάς. Όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και όλα θα πάνε καλά σε κάθε τομέα της ζωής  σας. 

#Σκορπιός
Η αρχή της χρονιάς δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα. Όμως στο δεύτερο τρίμηνο η κατάσταση θα βελτιωθεί και η σχέση σας θα δυναμώσει. Όσοι είστε σε σχέση θα βιώσετε έναν πολύ δυνατό τσακωμό που θα σας στεναχωρήσει.  Αυτή η ένταση θα συνεχιστεί μέχρι τον Νοέμβριο όπου η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά. 

#Τοξότης
Η νέα χρονιά ξεκίνησε πολύ ωραία για παντρεμένους και μη. Οι σύντροφοί σας θα είναι πολύ υποστηρικτικοί και μαζί θα οργανώσετε ένα υπέροχο ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021. Στα μέσα της χρονιάς θα ζήσετε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας αλλά από εκεί και μετά θα πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή σας. Από τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και μετά οι συνθήκες θα βελτιωθούν και πάλι ενώ λίγο πριν το τέλος του 2021 θα υπάρξουν μερικές ακόμα εντάσεις που όμως θα ξεπεράσετε αρκετά γρήγορα χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα για τη σχέση σας. 

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 21/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Καρκίνος – Λέων – Παρθένος: Να τι θα σας φέρει το 2021

Κριός- Ταύρος- Δίδυμοι: Να τι θα σας φέρει το 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα