Ο συνδυασμός που θα σας προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και μείωση των ατελειών!

H σωστή, καθημερινή ενυδάτωση είναι το σημαντικότερο βήμα της ρουτίνας περιποίησης. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα πρωί και βράδυ.

Κι εμείς σας έχουμε την καλύτερη λύση. Το πρώτο  Σύστημα Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης που απευθύνεται σε όλα τα στάδια ατελειών της επιδερμίδας, είτε είναι παλαιότερες, είτε τρέχουσες και  μελλοντικές . Εκείνο που παρέχει άμεση ενυδάτωση και για 24 ώρες.

Πρόκειται για Clinique

iD Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών για Ατέλειες, σε συνδυασμό με το Clinique iD Hydrating Clearing Jelly Base.

Προσφέρει απολέπιση στοχεύοντας σε φραγμένους πόρους χάρη στα σημαντικά συστατικά που περιέχει:

Σαλικυλικό Οξύ: Βοηθά στη βελτίωση της τραχύτητας και της ανομοιόμορφης υφής της επιδερμίδας. Καθoρίζει και αποκαθιστά τη θαμπή επιδερμίδα, αναδεικνύοντας ορατά μία πιο απαλή, πιο καθαρή και πιο φωτεινή όψη. Μακροπρόθεσμα, συντελεί ορατά ώστε να απαλυνθεί η όψη σε σημάδια ατελειών και μαύρα στίγματα.

Γαλακτικό Οξύ (AHA):  Βοηθά στην απολέπιση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων.

Ελέγχει τη λιπαρότητα με τη δύναμη των:

Laminaria Saccharina και Ψευδάργυρο που  βοηθούν στον έλεγχο λιπαρότητας και γυαλάδας.

Εξισορροπεί την ενυδάτωση χάρη στα:

Υαλουρονικό οξύ: Προσδίδει στην αφυδατωμένη επιδερμίδα ένα άμεσο κύμα ενυδάτωσης. Έχει τη μοναδική ικανότητα να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού, δεσμεύοντας υγρασία στην επιδερμίδα.

Προβιοτικός Παράγοντας Γαλακτοβάκιλλου: Βοηθά στην ενίσχυση εξισορρόπησης του μικροβιώματος και προάγει υγιή όψη στην επιδερμίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clinique (@clinique)

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Εισάγετε την Clinique iD Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών για ατέλειες ή οποιαδήποτε Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών  της επιλογής σας μέσα στο CliniqueiD Hydrating Clearing Jelly Base.

Εφαρμόζετε δύο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Αποφεύγετε την περιοχή των ματιών.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Jennifer Lopez: Έτσι απάντησε σε follower της που της έγραψε πως έχει κάνει “τόνους” botox!

DIY: Μια τέλεια μάσκα νύχτας που θα σας κάνει να χαμογελάτε το επόμενο πρωί!

Keywords
Τυχαία Θέματα