Survivor: « Τον Ντάνο για να τον ψήφιζαν 7 – 8 άτομα, πιστεύεις ότι ήταν σε αυτούς συμπαθητικός;»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τις τελευταίες ημέρες σχολιάζει μαζί με την παρέα του Πρω1νού όσα συμβαίνουν στο Survivor, έχοντας την εμπειρία από τη δική του συμμετοχή τη χρονιά που νίκησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πάνω στην κουβέντα ότι οι παίκτες μπορούσαν να καταλάβουν ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτες από το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του έκανε ερωτήσεις…

«Δεν ξέραμε ποιος είναι ο πιο

συμπαθής στον κόσμο, αλλά μετά από ένα σημείο το καταλαβαίναμε γιατί βλέπαμε σε ποιον κάνει ερωτήσεις ο Σάκης Τανιμανίδης, οπότε έτσι καταλαβαίναμε την επιρροή που έχουν», είπε συγκεκριμένα.

Ενώ αναφορικά με τους χαρακτήρες και τις αποκλίσεις που μπορεί να είχαν στην πραγματικότητα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε: «Μπορεί εσείς να βλέπατε άλλα και εμείς να ζούσαμε άλλα. Υπήρχε αυτό. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Βλέπουμε μόνο το 10% όσων γίνονται στο παιχνίδι. Ο χαρακτήρας σου σε μια ημέρα μπορεί να είναι ειρωνικός, νευρικός, καλός, αυτοί παίρνουν ένα από τα τρία και παίζουν αυτό».

Όταν μάλιστα η κουβέντα ήρθε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε:  «Εσύ πιστεύεις ότι τον Ντάνο για να τον ψήφιζαν 7 – 8 άτομα, ότι ήταν σε αυτούς συμπαθητικός; Μα γιατί να βγάλεις έναν δυνατό παίκτη, αφού κερδίζεις και τρως; Μάλλον δεν θα περνούσαν καλά στην καλύβα τους και γι’ αυτό τον ψήφιζαν. Δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες. Καλό είναι να μαζευτούν όσοι είχαν θέμα και να κάνουμε ένα συμβούλιο σε μια εκπομπή. Να μην αφήνουμε υπονοούμενα».

Δείτε όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Φίλη του Περικλή Κονδυλάτου μιλά στο “Πρω1νό”: “Σκάβει το λάκκο του και είναι κρίμα”

Φαίη: Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε on air για τη σεξουαλική παρενόχληση!

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η άφιξη στο Διαφάνι που αναστατώνει το σπίτι των Σεβαστών! 

Keywords
Τυχαία Θέματα