Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το ποδηλατικό κολάν, που γνωρίσατε λίγες σεζόν πριν και που το επόμενο διάστημα θα αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τη μεγαλύτερη τάση της  μόδας. Και δικαιολογημένα, αφού χαρίζει έξτρα πόντους στυλ και φυσικά άνεση.

Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις και να το συνδυάσετε με τα περισσότερα παπούτσια σας, από sneakers μέχρι ψηλοτάκουνα. Αν ακόμα δεν έχετε κάποιο στη ντουλάπα σας, ήρθε η ώρα να

το αποκτήσετε. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, από μαύρο μέχρι neon.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Wolford Boutique που αποτελείται από ένα λευκό body πουκάμισο και ένα μαύρο δερμάτινο ποδηλατικό.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη  κορδέλα, μια μαύρη δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι μαύρες μακριές κάλτσες, όλα από προσωπική συλλογή και ένα γαλότσες, Crocs. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, χωρίστρα στη μέση, όγκο στην κορυφή και μια μαύρη λεπτή κορδέλα -σας έχουμε πει άλλωστε πως τα αξεσουάρ για τα μαλλιά που ήταν μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν, εξακολουθούν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και τελειοποιούν με τον ωραιότερο τρόπο κάθε χτένισμά σας.

Να σας ενημερώσουμε πως τα ποδηλατικά πρωταγωνίστησαν στη συλλογή του Saint Laurent, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή, Anthony Vaccarello για την επόμενη Άνοιξη και το Καλοκαίρι -βλέπετε παρακάτω και τις φωτογραφίες από τα social media του Οίκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/1

Keywords
Τυχαία Θέματα