Ζωή Γιακουμάτου: Η αποκάλυψη για μοντέλο του GNTM που είχε υπερβολικές απαιτήσεις

Η γνωστή σχεδιάστρια Ζωή Γιακουμάτου παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου. Η ίδια μίλησε για τα realities μοδας στην ελληνική τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στις παράλογες απαιτήσεις μερικών μοντέλων.

«Το Next Top Model, το My Style rocks, και το Shopping star είναι realities. Δεν είναι μια εκπομπή που θα δώσει styling και θα μάθει style. Αυτό που κυριαρχεί είναι λίγο η ίντριγκα, λίγο ο τσακωμός. Στο Next Top Model θεωρώ ότι υπάρχουν ωραία κορίτσια, απλά επειδή είναι τηλεόραση και πρέπει να κάνουν νούμερα θα πρέπει να έχουν και λίγο τσακωμό και λίγο ίντριγκα», είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Γιακουμάτου.

Και πρόσθεσε: «Μ’ αρέσει η φυσική ομορφιά που πλέον λανσάρουν, μ’ αρέσει το αληθινό. Δε μ’ αρέσει το οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ψεύτικο. Εγώ όταν ζητάω κοπέλες από πρακτορείο θέλω να έχουν φυσική ομορφιά, να είναι νορμάλ κορίτσια. Συνήθως όταν αποκτά κάποιος δημοσιότητα είναι πολύ δύσκολο να τη διαχειριστεί. Έχει συμβεί κορίτσι του Next Top Model να ζητήσει πολλά. Συνήθως όταν είσαι στην επικαιρότητα ζητάς περισσότερα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πρώτο και το Νοέμβριο το Πρω1νό με τη Φαίη μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα