Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά πρώτη φορά στον Χρήστο Λούλη για τις δηλώσεις του!

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Χρήστος Λούλης πριν χρόνια για εκείνη και είχαν επανέλθει στο προσκήνιο μετά την πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού στο The 2night show.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Λούλης είχε αναφέρει στις αρχικές του δηλώσεις σχετικά με το αν θα έπαιζε σε σίριαλ με τη Ζέτα Μακρυπούλια:

“Δε

λέω όχι. Μπορεί και να το έκανα. Έχω παίξει σε παραστάσεις, σε σίριαλ και σε ταινίες με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί, ακόμα και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το σκυλί ή το παιδί είναι ηθοποιός; Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν θα με εμπόδιζε στο να συνυπάρξω με κάποιον άλλο το γεγονός ότι κάνουμε άλλη δουλειά. Εγώ καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του να υπάρχει μια Ζέτα Μακρυπούλια αυτή τη στιγμή στη show biz.Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά, μη σου πω και καλύτερα από κάποιους ηθοποιούς. Δεν κάνουμε όμως το ίδιο πράγμα”.

Ενώ στην πρόσφατη συνέντευξη του ανέφερε: «Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με την Ζέτα! Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος»

Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντώντας για την πολυσυζητημένη δήλωση του ηθοποιού είπε: «Έγινε ένα τεράστιο σίριαλ όλο αυτό με τον Χρήστο Λούλη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ποτέ. Ούτε τώρα θα το ανοίξω και πολύ. Αλλά θέλω να πω, ότι εν μέρει σε κάποια πράγματα, καταλαβαίνω τι ήθελε να πει. Καταλαβαίνω τι εννοεί. Γιατί δυστυχώς, όπως και να το κάνουμε, οι ταμπέλες υπάρχουν και η διαφορετικότητα υπάρχει. Εκείνον τον πήγε η ζωή σε ένα διαφορετικό είδος θεάτρου. Έχει μείνει σε αυτό και δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δεν δουλεύουμε έτσι εμείς. Αυτό δεν κάνει τον έναν ηθοποιό και τον άλλο όχι. Αλλά νομίζω εννοούσε αυτό. Ήταν και μια εποχή πολύ τρελή. Δεν τον έχω συναντήσει και ποτέ από κοντά. Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάτι προσωπικό».

Διαβάστε ακόμα:

«Ήταν η χειρότερη στιγμή που έζησα on air. Μου κόπηκαν τα πόδια…»

The Final Four: Η ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια που ανατρέπει τα δεδομένα!

Ρένα Μόρφη: «Δεν ακολουθώ τη μόδα. Με ενδιαφέρει η αισθητική και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα