«Του ήταν δύσκολο να ζει στη σκιά μου»- To love story της Hellen Mirren και του Liam Neeson στα 80s

Η Helen Mirren και ο Liam Neeson γνωρίστηκαν για πρώτη φόρα το 1981 στα γυρίσματα της ταινίας, Excalibur.

O Neeson από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε –όταν εκείνη υποδυόταν την Lady Macbeth- είχε μείνει έκπληκτος μαζί της, ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξη τους στους New York Times πως είχε ερωτευτεί ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα:

«Ήταν

τόσο sexy. Έλεγα από μέσα μου: Θεέ μου, αυτή είναι η Helen Mirren. Ήταν το ίδιο όμορφη, όσο επάνω στη σκηνή όσο και από κοντά. Ήταν τόσο προσιτή. Είχα ερωτευτεί ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα. Είχα ερωτευτεί την Ellen Mirren».

Η Hellen -θέλοντας να τον βοηθήσει στα πρώτα βήματα της καριέρας του- τον παρότρυνε να μετακομίσει μαζί της στο Λονδίνο και να γραφτεί σε ένα πρακτορείο για ηθοποιούς. Εντούτοις, το ζευγάρι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Όπως είχε αποκαλύψει η Hellen σε μια συνέντευξη της στους New York Times, επειδή ήταν διάσημη, εκείνος δεν μπορούσε να ζει στη σκιά της.

«Ήταν δύσκολο για εκείνον να ζει στη σκιά μου, ήμουν γνωστή και είχα χρήματα» είχε πει το 1994 η Mirren προσθέτοντας: «Αισθανόμουν πως ο Liam δεν έπρεπε να βρίσκεται άλλο υπό τη προστασία μου».

Στο τέλος η Mirren πρόσθεσε πως ο Liam αντιμετώπισε τον χωρισμό τους με πολύ ώριμο τρόπο. Οι σχέσεις τους, παραμένουν μέχρι και σήμερα άψογες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Του, Hellen Mirren, Liam Neeson, 80s,tou, Hellen Mirren, Liam Neeson, 80s