Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ:

Ο Ποσειδώνας που ετοιμάζεται να γυρίσει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις ξανά σε επαφή με τον εαυτό σου και με τα συναισθήματά σου. Ίσως έρχονται στη ζωή σου ξανά κάποιοι άνθρωποι που σου έχουν λείψει ή ίσως νιώθεις να φεύγει από πάνω σου ένα βάρος είτε γιατί μίλησες για πράγματα που δεν τολμούσες, είτε γιατί φάνηκες δυνατός τη δύσκολη στιγμή. Λίγο υπομονή λοιπόν σήμερα και πίστη ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες. Επιπλέον προσοχή εάν διαχειρίζεσαι ξένα χρήματα και μη φύγεις από μία δουλειά πριν πάρεις απτές εγγυήσεις

ότι ισχύουν όσα σου τάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μην αγχώνεσαι για τις συνέπειες που μπορεί να έχει σε μια σχέση σου κάποια αντιπαράθεση ή οι αλλαγές των δεδομένων. Τα πράγματα σύντομα θα είναι καλύτερα και θα μπορείς να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Κάποιοι φίλοι το επόμενο διάστημα θα χρειαστούν την υποστήριξη σου και καλά θα κάνεις να τους βοηθήσεις όσο πιο πολύ μπορείς, χωρίς όμως να ξεχνάς ότι υπάρχουν κάποια όρια που εσύ θα πρέπει να βάλεις, κυρίως για να προστατέψεις τη φιλία σου από το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης και παρεξηγήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Με δύο σημαντικές, αλλά και αντίθετες επιρροές να ασκούνται στο ζώδιο σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείριση όχι μόνο των επαγγελματικών σου υποθέσεων αλλά και κάθε κατάστασης που περιέχει μιας μορφής επισημοποίηση, όπως η απόφαση για ένα γάμο ή μια νέα συνεργασία. Ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα σε επαγγελματικές προτάσεις που φαντάζουν ιδανικές, γιατί υπάρχει λάκκος στη φάβα… Επίσης, απέφυγε να αναλάβεις οποιεσδήποτε ευθύνες που δεν είσαι σίγουρος ότι θα άντεχες αυτή τη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Την έχεις δει πάλι σωτήρας και Μητέρα Τερέζα και θέλεις να βοηθήσεις κάθε κατατρεγμένο. Αποδέξου ότι δε θα σώσεις κανέναν και για να τον βοηθήσεις δε χρειάζεται να του αφιερωθείς ψυχή και σώμα. Μια νέα υπόθεση στην ερωτική σου ζωή ίσως πρέπει να αλλάξει θεματολογία και να περάσει στη φιλική θεματολογία, γιατί στις ερωτικές σχέσεις είναι προτιμότερο να θες τον άλλο γι’ αυτό που είναι και όχι για όσα φαντάζεσαι ότι χρειάζεται από ‘σένα. Κοινώς μάζεψε λίγο το συναίσθημα σου, γιατί ίσως πηγαίνεις σαν το πρόβατο στη σφαγή και δεν το καταλαβαίνεις.

ΛΕΩΝ:

Όπως λέμε συνεχώς τελευταία, τα οικονομικά είναι ένας τομέας που πονάει. Μόνο που αντί να συμμαζεύεσαι λίγο, εσύ πας κόντρα στη λογική ροή των πραγμάτων και τα σπαταλάς χωρίς να το καταλαβαίνεις. Γενικότερα χρειάζεται προσοχή σε επενδύσεις που είναι απροκάλυπτα “ευκαιριάρες”, ενώ απέφυγε να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα ή πράγματα, αφού δύσκολα θα επιστρέψουν εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν. Στο σεξ ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις για να εκτονώσεις τις ενέργειες των ημερών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι ψευδαισθήσεις που σου δημιουργούνται στον προσωπικό τομέα είναι τέτοιες που κάνουν τις βαρυσήμαντες αποφάσεις και δηλώσεις σχεδόν απαγορευτικές. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τα μάτια σου, αφού ακόμα και τα φαινόμενα πραγματικά απατούν, ενώ είναι δύσκολο να διακρίνεις ποιον έχετε απέναντι σου. Ειδικά αν έχει; γεννηθεί γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός και να φροντίσεις να παίρνεις συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις και απτές αποδείξεις πριν κάνεις νέα βήματα.

ΖΥΓΟΣ:

Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις καταστάσεις γύρω σου. Αφέσου στη ροή των πραγμάτων και πάρε τη ζωή όπως σου έρχεται. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και μην ξεχάσεις το δυνατό σου όπλο, το μυαλό σου, γιατί αρκεί λίγη από απλή λογική, για να ξεπεράσεις την όποια ανησυχία σου. Δε χρειάζεται να υπεραναλύεις, αρκεί να αξιοποιήσεις τη δυνατότητα σου να βλέπεις και τις δύο όψεις του νομίσματος πριν αποφασίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Οι οικονομικές συναλλαγές κρύβουν παγίδες και παίζουν υποθέσεις δανεικών και αγύριστων…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Στον ερωτικό τομέα είναι που αυτές τις μέρες φαίνεται να περιπλέκονται τα πράγματα για εσένα, αφού μπορεί να ζεις ή να ζήσεις πολύ ρομαντικές στιγμές, οι οποίες όμως μπορεί να κρύβουν μία φούσκα μέσα τους. Ίσως ηθελημένα, επιλέγεις εμμονικά να βλέπεις την καλή πλευρά των πραγμάτων, μόνο που η άλλη πλευρά μπορεί να σου δίνει μηνύματα που αδυνατείς να ακούσεις. Αν έχεις παιδιά μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες ιώσεις, αλλά και σκηνικά με κατά φαντασίαν ασθενείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις μέρες να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου άτομα και με τα πιο θετικά συναισθήματα να σε πλημμυρίζουν, έχεις τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που μέχρι τώρα έχεις αντιμετωπίσει μία διαφωνία που μπορεί να είχες με κάποιους άλλους ανθρώπους, ενδεχομένως “επίκτητους” συγγενείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι από την άλλη αν αποφασίσεις να κλείσεις κάποια συμφωνία σχετικά με κάποιο ακίνητο, ενώ προσοχή απαιτείται και σε πιθανά κρυολογήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι από δω και στο εξής σχετικά με το τι πιστεύεις από όσα φτάνουν στ’ αυτιά σου. Πολύ περισσότερο μάλιστα αν αυτές οι πληροφορίες επηρεάζουν σημαντικές σχέσεις σου ή αφορούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες που σκέφτεσαι να κλείσεις αυτές τις μέρες. Κάποιες νέες γνωριμίες μπορεί να φαίνονται πολλά υποσχόμενες, ωστόσο σύντομα μπορεί να καταλάβεις ότι η αρχική εντύπωση που είχες ήταν υπερεκτιμημένη. Στα θετικά των ημερών η έμπνευση και ο εναλλακτικός τρόπος που φαίνεται να αντιμετωπίζεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού το μυαλό σου ανοίγει και σε πολλές περιπτώσεις οι λύσεις έρχονται διαισθητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ίσως κάποιοι σε παραμυθιάζουν αυτές τις μέρες κάνοντας σου πολλά δώρα ή με το να σου πουλάνε εκδούλευση υποσχόμενοι ενδεχομένως κάποιες εξυπηρετήσεις που μπορούν να σου κάνουν, από τις οποίες ναι μεν μπορεί αρχικά να βγεις ωφελημένος, κυρίως από οικονομικής απόψεως, στη συνέχεια όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεις ότι με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να το συνειδητοποιήσεις έδωσες χώρο και το δικαίωμα στους ίδιους ανθρώπους να έχουν από εσένα απαιτήσεις στις οποίες θα σου είναι δύσκολο να ανταποκριθείς. Αν νιώθεις ότι έχεις έμπνευση δοκίμασε την τύχη σου στα τυχερά παιχνίδια, λαμβάνοντας από πριν μέτρα που θα διασφαλίσουν ότι δε θα ρισκάρεις μια περιουσία.

ΙΧΘΥΣ:

Με τον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα να είναι από τους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να αποφύγεις να παθιαστείς και να δοθείς ολοκληρωτικά σε ένα σκοπό ή σε έναν άνθρωπο. Είναι λογικό από τη στιγμή που θα πέσεις με τα μούτρα κάπου, να κινδυνεύεις να φας τα μούτρα σου… Ειδικά μάλιστα αυτές τις μέρες που ο φανατισμός, η εμπάθεια ή η σύγχυση που μπορεί να σου προκαλέσουν κάποιες συζητήσεις θολώνουν την κρίση σου και δε σε αφήνουν να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές. Δείξε αυτοσυγκράτηση και προσπάθησε να κερδίζεις χρόνο πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα