GNTM 2: Αποδεκατίζονται οι FF – Οι δύο παίκτριες που φεύγουν αυτή την εβδομάδα

09:14 25/11/2019 - Πηγή: People

Μια κρίσιμη εβδομάδα ξεκινάει για το GNTM 2 και αυτό που θα δούμε στα δύο επεισόδια θα έρθει να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ίντριγκα κι ένταση για τη συνέχεια. Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι ποιες δύο κοπέλες θα αποχωρήσουν. Υπάρχει όμως κι ένα άλλο έρωτημα και αφορά στις κοπέλες που φημολογείται ότι θα έμπαιναν ξανά στο παιχνίδι, παρά το ότι έχουν αποχωρήσει. Ανάμεσα τους ήταν και η Σουζάνα που ήδη έχει ξαναμπεί κι έχει δύο αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με τις διαρροές, στο επεισόδιο της Δευτέρας έχουμε το ισχυρό πλήγμα για τις FF, αφού φεύγει η Ασημίνα Χαρίτου.

Είναι η παίκτρια που στο προηγούμενο επεισόδιο η Κάτια Ταραμπάνκο διάλεξε για να πάνε να φάνε μαζί σε εστιατόριο, στο έπαθλο της δοκιμασίας και αυτή που θεωρεί πιο φίλη της. Η Ασημίνα βρέθηκε δύο φορές υποψήφια στα προηγούμενα επεισόδια, η τρίτη είναι, όπως φαίνεται, και η φαρμακερή.

Στο επεισόδιο της Τρίτης έχουμε την εναπομείνασα FF πέραν της Κάτιας, που αποχωρεί. Ο λόγος για την Άννα Χατζή, η οποία για πολλές παίκτριες έφτασε μακρύτερα απ΄όσο έπρεπε και ήταν αρκετές οι φορές που ξάφνιαζε αρκετές καταφέρνοντας να μείνει στις δοκιμασίες.

Έτσι, η Κάτια μένει πρακτικά μόνη της, με την Κωνσταντίνα να είναι ουσιαστικά αυτή που θα αποτελέσει την παρέα της στο σπίτι.


Keywords
Τυχαία Θέματα