Ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου: «Nτροπή και φτου σε όποιον το έγραψε αυτό»

Για όλα μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μια παλιά της φίλη χρησιμοποιούσε το όνομά της προκειμένου να έχει διάφορες εξυπηρετήσεις χωρίς χρήματα, ενώ παράλληλα ξέσπασε για το πρόσφατο δημοσίευσε που ανέφερε πως το σπίτι της βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα του Star

«Έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου, είχα κάποιες ατυχίες και με το σπίτι μου. Έκανα κάτι βλακείες… θα τις διορθώσω, διορθώνονται. Μια

παλιά φίλη με το θέμα της χολής που είχα, μια παλιά φίλη με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ό,τι αγόραζε. Ακόμη και σε ταξί να έμπαινε, υπέγραφε ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμα μηνύσιμο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Όσο για το ψευδές δημοσίευμα, τόνισε: «Όχι καλέ, προς Θεού. Τι είναι αυτές οι σαχλαμάρες. Σας παρακαλώ, ντροπή. Κανένα σπίτι δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε. Ντροπή και να μην κάνω και καμία μήνυση. Δεν υπάρχει περίπτωση πλειστηριασμού, αλλά υπάρχει περίπτωση να δώσω 30.000 ευρώ και τελείωσε η ιστορία».

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη οι δυο κόρες του και η σύζυγός του, Μαρέβα -Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Λένα Μαντά: Σοκάρει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της -«Τα ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με “διαβασμένη” αυτοπεποίθηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα