My Style Rocks: Η παίκτρια που αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό -«Μετανιώνω που έχασα τον εαυτό μου στο παιχνίδι»

Ο νέος κύκλος του «My Style Rocks» φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, αφού σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός που θα ανακοινωθεί ποια είναι η φετινή νικήτρια.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι οκτώ διαγωνιζόμενες που έχουν μείνει στο ριάλιτι μόδας παρουσίασαν τα look τους, με κάποιες από αυτές να μην εντυπωσιάζουν τους κριτές αλλά και τις συμπαίκτριές τους. Έτσι, στο τέλος του επεισοδίου τρία κορίτσια έπρεπε να περάσουν από την δυσάρεστη φάση της αποχώρησης.

Οι παίκτριες προς αποχώρηση στο αποψινό «My Style
Rocks»

Συγκεκριμένα, οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ίριδα Παπουτσή, η Χριστιάνα Κατσιέρη και η Ειρήνη Καζάκη.

Οι υπόλοιπες παίκτριες του MSR αποφάσισαν να κρατήσουν για ακόμη μια φορά στο παιχνίδι την Χριστιάνα Κατσιέρη, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο και στην κρίση της επιτροπής η Ίριδα Παπουτσή και η Ειρήνη Καζάκη.

Η παίκτρια τελικά που αποχώρησε ήταν η Ειρήνη Καζάκη, η οποία εξομολογήθηκε στο άκουσμα της απόφασης των κριτών: «Μετανιώνω για τις φορές που έχασα στο παιχνίδι τον εαυτό μου ήταν πολλές παραπάνω από αυτές που εγώ μου επιτρέπω».

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη οι δυο κόρες του και η σύζυγός του, Μαρέβα -Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Λένα Μαντά: Σοκάρει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της -«Τα ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με “διαβασμένη” αυτοπεποίθηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα