Κώστας Μακεδόνας: Η κόρη του πήρε πτυχίο ψυχολογίας -Η τρυφερή ανάρτηση και οι σπάνιες φωτογραφίες

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κώστα Μακεδόνα, καθώς η κόρη του τελείωσε τις σπουδές της και πήρε στα χέρια της το πτυχίο της.

Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή σπούδαζε Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της.

Ως περήφανος μπαμπάς, ο Κώστας Μακεδόνας αποκάλυψε το χαρούμενο γεγονός μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό

στο Instagram, όπου στη μία η κόρη του είναι μωράκι μέσα στην αγκαλιά του και στην άλλη παραλαμβάνει το πτυχίο της σήμερα. Τις εν λόγω φωτογραφίες, μάλιστα, ο Κώστας Μακεδόνας τις συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Πρώτη φωτογραφία: Τέτοιες μέρες το 2000. Η κόρη μου λίγων ημερών φωτογραφίζεται με τον χαζομπαμπά της. Η δεύτερη φωτογραφία είναι σημερινή από την ορκωμοσία της ως πτυχιούχος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο χαζομπαμπάς σήμερα σε ρόλο φωτογράφου. Πόση χαρά και συγκίνηση! Σ´ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Καλή σταδιοδρομία», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Μακεδόνας.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Makedonas (@makedonas_official)



Να  σας υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Μακεδόνας έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Σταυρούλα, την Μανολιά και τον Νικόλα.

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη οι δυο κόρες του και η σύζυγός του, Μαρέβα -Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Λένα Μαντά: Σοκάρει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της -«Τα ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με “διαβασμένη” αυτοπεποίθηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα