Μαρίνα Σάττι: Η αποκάλυψη για την «άγνωστη» αδερφή της -«Συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών»

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε η τρραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, η οποία έλαβε διθυραμβικά σχόλια για τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε το 2022 με τίτλο «YENNA».

Συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/6 στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία των γονιών της αλλά και για την άγνωστη αδερφή της που ζει στο Σουδάν (τόπος καταγωγής του πατέρα τους) και την γνώρισε πρώτη φορά όταν ήταν επτά ετών.

Όσα είπε η Μαρίνα Σάττι στον αέρα της ΕΡΤ

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην

Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Και συνέχισε: «Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν.

Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδεrφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες».

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη οι δυο κόρες του και η σύζυγός του, Μαρέβα -Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Λένα Μαντά: Σοκάρει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της -«Τα ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με “διαβασμένη” αυτοπεποίθηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα