Ξέρετε πως θα κάνετε το άρωμα σας να διαρκεί όλη μέρα;

Το άρωμα είναι η υπογραφή μας. Μπορεί να δοκιμάζουμε κάθε τι καινούριο αλλά σίγουρα έχουμε καταλήξει σε ένα αγαπημένο μέσα στα χρόνια ή έστω σε νότες που μας ταιριάζουν και μας αρέσει να ευωδιάζουν πάνω μας ή γύρω μας.

Υπάρχουν όμως φορές που το άρωμα που επιλέγουμε δεν παραμένει. Λίγη ώρα αφότου το έχουμε φορέσει εξατμίζεται και είναι σαν μην το απλώσαμε ποτέ. Και φυσικά αυτό μας απογοητεύει. Οι ειδικοί έχουν αρκετές εξηγήσεις γι’ αυτό όπως για παράδειγμα ότι η σύνθεση του δεν ταιριάζει στον τύπο του δέρματος μας με αποτέλεσμα να μην έχει διάρκεια και ένταση. Παρ’ όλα αυτά όμως εμείς

επιμένουμε και θέλουμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε να μένει στη θέση του για ώρες.

Και τους βρήκαμε, όχι έναν μόνο αλλά αρκετούς.

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι να χρησιμοποιούμε όλη την αρωματική σειρά. Ξεκινώντας από το αφρόλουτο και την ενυδατική κρέμα. Αμέσως μετά το μπάνιο και λίγο πριν την έξοδο μας απλώνουμε την ενυδατική κρέμα σε νωπό δέρμα. Το αφήνουμε να στεγνώσει και αφού ετοιμαστούμε λίγες σταγόνες από την αγαπημένη μας εσάνς είναι αρκετές. Κάποιες σειρές μάλιστα περιλαμβάνουν και αποσμητικό που είναι ότι καλύτερο αφού παράλληλα μας χαρίζει και μια έντονη αίσθηση δροσιάς ενώ μπορούμε να το έχουμε πάντα στην τσάντα μας.

Ένα άλλο μικρό τρικ είναι να απλώσουμε μικρή ποσότητα βαζελίνης στα σημεία που βάζουμε άρωμα όπως είναι οι καρποί, ο λαιμός και το ντεκολτέ. Και πιο σωστά στα σημεία που χτυπούν οι παλμοί της καρδιάς.

Επιλέγουμε να κρατάμε τα αρώματα μας σε σημεία του σπιτιού που είναι σκοτεινά και δροσερά και όχι σε σημεία που τα βλέπει ο ήλιος ή έχουν υγρασία όπως είναι το μπάνιο. Και αυτό γιατί τόσο η ζέστη όσο και η υγρασία εξατμίζουν τα φυσικά αιθέρια έλαια που περιέχουν τα αρώματα με αποτέλεσμα να εξατμίζονται.

Διαβάστε ακόμη:

7 τρόποι να μαζέψεις τα μαλλιά σου (όχι σε αλογοουρά)

To cat eye της Lily Collins που πρέπει να αντιγράψετε αμέσως τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα