Η Jennifer Lopez απέκτησε το hair look που θα σας κάνει να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας τώρα

Τα μαλλιά της Jennifer Lopez είναι μονίμως υπέροχα. Είτε πρόκειται για πολύ μακριά extensions που ακουμπούν τους γοφούς της, είτε για αλογοουρές είτε για περίτεχνους κότσους. Αλλά ακόμα κι όταν ανεβάζει posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το γυμναστήριο το hair

look είναι τέλειο. Κρυμμένο στα αποδυτήρια τον έχει τον hairstylist; Αναρωτιόμαστε δηλαδή.

Λίγες φορές άλλαξε δραστικά το μήκος ή το χρώμα αφού επιμένει στην καστανή βάση με highlights όσο αφορά το χρώμα και μακριά φράντζα όσο αφορά το κούρεμα. Βέβαια όσες φορές επέλεξε να κάνει αφέλειες έκανε τις θαυμάστριες της (κι εμάς μαζί) να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ή και να το τολμήσουν. Της Lopez και της αρέσει το συγκεκριμένο look (όπως η ίδια και ο προσωπική της hair stylist έχουν δηλώσει) και κυρίως της ταιριάζει. Αφού είναι απόλυτα θηλυκές και μας θυμίζουν έντονα την αγαπημένη Brigite Bardot που την δεκαετία του ’60 τις είχε υιοθετήσει και μαζί της οι μισές γυναίκες της υφηλίου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 27 Οκτ, 2018 στις 10:04 πμ PDT

Το νέο look της JLo είναι αυτό ακριβώς: Οι curtin bangs της BB. Μακριές ώστε να φορμάρονται εύκολα και sexy. Ακριβώς στο στυλ της Λατίνας αγαπημένης μας. Το έδειξε και το ανακοίνωσε ταυτόχρονα ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton σχολιάζοντας με μία λέξη μόνο: “banging”! Ενθουσιασμένος όσο κι εμείς, αφού η star φίλη του αποκτά από τα μαγικά του χέρια αυτό το υπέροχο κούρεμα που της χαρίζει και πάλι την πιο θηλυκή εικόνα. Όχι ότι θέλει και πολύ προσπάθεια με την συγκεκριμένη αλλά απ’ ότι βλέπετε πάντα υπάρχει και το κάτι παραπάνω.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 26 Οκτ, 2018 στις 7:01 μμ PDT

Εσείς κι εμείς έχουμε τρελαθεί και θέλετε και θέλουμε να τρέξουμε επειγόντως στον δικό μας κομμωτή με αυτήν ακριβώς τη φωτογραφία ώστε να πάρουμε κάτι από τη λάμψη της Lopez αλλά και από την ρετρό και τόσο κλασσική πινελιά στα μαλλιά της Brigite.

Thanks JLO και Chris. Thanks a lot!!

Διαβάστε ακόμη:

Τα lip powder είναι τα νέα ματ κραγιόν

To cat eye της Lily Collins που πρέπει να αντιγράψετε αμέσως τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα