Ξέρετε πως θα αφαιρέσετε το ακρυλικό ή το ημιμόνιμο βερνίκι μόνες στο σπίτι;

Ξέρουμε ότι δεν έχετε χρόνο για πολλά πολλά. Και το ραντεβού σας στη μανικιουρίστ είναι σπαζοκεφαλιά αφού συνήθως το ακυρώνετε μιας και μένετε μέχρι αργά στο γραφείο, συνήθως να κοιτάτε τα μισοβαμμένα ή σπασμένα νύχια σας.

Και αν μάλιστα έχετε αποφασίσει να κάνετε επιμήκυνση ή φυσική ενίσχυση με ακρυλικό ή πιο απλά πράγματα όπως μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι η κατάσταση είναι λίγο δυσκολότερη αφού πρέπει η ειδικός να σας τα αφαιρέσει. Ξέρουμε ότι είναι ενοχλητικό και λιγάκι κακόγουστο να κυκλοφορείτε

με μερικά από τα νύχια σας βαμμένα ή σπασμένα. Θέλετε να τα έχετε στις τσέπες ή να φοράτε γάντια που όπως και να το κάνουμε πρακτικό δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Υπήρχε περίπτωση να σας αφήσουμε έτσι και να μην βρούμε τη λύση; Τι λέτε τώρα;

Μπορείτε να πετάξετε από τη χαρά σας γιατί τώρα υπάρχει τρόπος να τα αφαιρέσετε μόνες στο σπίτι. Αλήθεια.

Αρχικά θα χρειαστείτε ένα μικρό ψαλιδάκι, μία λίμα ή ένα buffer, βαμβάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια, ασετόν και 10 επίσης κομμένα σε μικρά τετράγωνα αλουμινόχαρτα.

Ξεκινάτε κόβοντας τα νύχια σας, όχι σύριζα, ξέρετε εσείς. Απομακρύνετε το χρώμα και λίγη ποσότητα ακρυλικού λιμάροντας ή μπαφάροντας την επιφάνεια του νυχιού. Απλώνετε βαζελίνη στο δέρμα γύρω από τα νύχια ώστε να τα προστατεύσετε από το ασετόν και τη ζέστη που δημιουργούν τα αλουμινόχαρτα. Αμέσως μετά ποτίζετε το βαμβάκι στο ασετόν και το βάζετε επάνω στο νύχι (πρέπει να καλύψει όλη του την επιφάνεια) και τέλος το τυλίγετε με το αλουμινόχαρτο.

Βρίσκετε κάτι να κάνετε για 30-4ο λεπτά, για όσο χρόνο χρειάζεται δηλαδή για να φύγει το ακρυλικό ή το ημιμόνιμο και τέλος τα αφαιρείτε. Ως δια μαγείας έχουν εξαφανιστεί!

Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα και πάλι με ένα βαμβάκι και ασετόν, διορθώστε το σχήμα και απλώστε μια διάφανη βάση ή ακόμα καλύτερα ένα προϊόν ενδυνάμωσης των νυχιών. Για λίγες ημέρες καλό είναι να μην χρησιμοποιήσετε βερνίκι νυχιών ώστε να “αναπνεύσουν” και να αποκτήσουν και πάλι δύναμη.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως σας θυμίζει κάτι η συσκευασία του νέου αρώματος της KKW;

Το νέο σας κραγιόν είναι Dolicissimo!

Keywords
Τυχαία Θέματα