9 tips για τα ρούχα σου ώστε να δείχνεις ΠΑΝΤΑ σαν να βγήκες από περιοδικό μόδας!

Είναι γεγονός πως 9 στις 10 τάσεις κάθε χρόνο είναι μια επανάληψη των τάσεων του παρελθόντος. Έτσι για να δείχνεις πάντα σούπερ καλοντυμένη και με στιλ δεν χρειάζεται να ξοδεύεις αμέτρητα χρήματα σε ρούχα. Υπάρχει μια πιο έξυπνη κίνηση που θα κάνει το vintage πουλοβεράκι σου, το τζιν της μαμάς σου (mom jean), το oversized λευκό πουκάμισό σου (που έκλεψες από το αγόρι σου) και όλα σου τα ρούχα να δείχνουν σαν να τα αγόρασες μόλις!

Tip #1. Kάνε σωστό διαχωρισμό χρωμάτων
Είναι

πάρα πολύ σημαντικό να διαχωρίζετε σωστά τα ρούχα σας στο πλύσιμο. Τα λευκά αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες σε αντίθεση με τα μαύρα ρούχα που πρέπει να πλένονται συνήθως με κρύο νερό. Οι συσκευές Electrolux φροντίζουν ακόμα καλύτερα ώστε να μην ξεθωριάζουν τα ρούχα σας. Έτσι το little black φορεματάκι σας θα δείχνει μαύρο και όχι γκρι ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα. Επιπλέον οι συγκεκριμένες συσκευές φροντίζουν και για τα αγαπημένα σας τζιν ώστε να παραμένουν άθικτα ακόμα και μετά από πολλές πολλές πλύσεις.

Aν θέλετε να δείχνει τόσο ΜΑΥΡΟ το μαύρο φόρεμά σας τότε πλύντε το ακολουθώντας τα tips μας!

Tip #2. Επιλέξτε τις σωστές ρυθμίσεις στην πλύση των ρούχων σας
Είναι καλό να γνωρίζετε τις λειτουργίες του πλυντηρίου σας αλλά με το πλυντήριο της Electrolux η ζωή σας θα γίνει ακόμα πιο εύκολη. Τα συγκεκριμένα πλυντήρια διατηρούν το σχήμα και την υφή των ρούχων σας τέλεια και έτσι τα πουλοβεράκια και οι ζακέτες σας θα συνεχίσουν να είναι μαλακές και οι πετσέτες σας αφράτες σαν καινούριες.

Όταν ένα πλεκτό πλένεται σωστά…ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Extra Tip! Ειδικά τα μάλλινα και τα μεταξωτά που είναι ευαίσθητα υφάσματα διατηρούνται σε τέλεια κατάσταση ακόμα κι αν προορίζονται μόνο για πλύση στο χέρι. Οι συσκευές Electrolux είναι ιδανικά σχεδιασμένες ώστε να διατηρούν τα ρούχα σε άψογη κατάσταση.

Το μεταξωτό φουλάρι της γιαγιάς σου θα μείνει άθικτο σαν καινούριο για πολλά χρόνια χάρη στην Electrolux.

Tip #3. Με το σωστό πλύσιμο θα σιδερώνεις λιγότερο
Ποια νοικοκυρά θέλει να κάθεται να σιδερώνει με τις ώρες τα ρούχα της; Καμία! Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που κερδίζεις από το σιδέρωμα για να κάνεις τη γυμναστική σου, να χαζέψεις στο instagram, να βγεις μια βόλτα με τις φίλες σου ή ένα καυτό ραντεβού με τον σύντροφό σου. Επέλεξε μια από τις συσκευές Electrolux με το σύστημα SteamCare όπου κάθε κύκλος πλύσης γίνεται με ατμό για να μειώσεις το τσαλάκωμα κατά 1/3 και για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς τη θερμότητα του σιδερώματος. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SteamCare για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου από οσμές και να αποφύγεις το περιττό πλύσιμο.

Η τάση σε μπλούζες και φορέματα είναι να επιλέγεις ρούχα με βολάν, φουσκωτούς ώμους, αρχιτεκτονικά κοψίματα και μπερδεμένα υφάσματα. Τα ρούχα αυτά δείχνουν τέλεια πάνω σου μόνο αν είναι σωστά σιδερωμένα. Επειδή όμως δεν σιδερώνονται εύκολα πλύντε τα στο πλυντήριο της Electrolux που μειώνει τις ζάρες στο 1/3.

Τip #4. Kάνε οικονομία
Χρησιμοποίησε ένα πλυντήριο Electrolux που μπορείς να βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος, και γλίτωσε χρήματα από τους λογαριασμούς νερού και ρεύματος (λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς = περισσότερα χρήματα για σένα). Τα πλυντήρια αυτά έχουν το σύστημα SensiCare που εξασφαλίζει το σωστό επίπεδο φροντίδας για τα ρούχα σου προσαρμόζοντας το χρόνο, την ενέργεια και την κατανάλωση νερού για κάθε φορτίο. Έτσι αποτρέπεται η υπερβολική πλύση των ρούχων, ενώ διατηρούν την όψη και την απαλότητα τους.

Tip #5. Φρεσκάρετε τα ρούχα σας σωστά
Όταν τα ρούχα σας χρειάζονται ένα απλό φρεσκάρισμα πλύντε τα σε χαμηλές θερμοκρασίες (30-40οC). Μην ξεχνάτε να τα ξεπλένετε με κρύο νερό! Δώστε προσοχή στο να αδειάζετε τις τσέπες των ρούχων σας πριν από κάθε πλύση και επιλέξτε το σωστό απορρυπαντικό που δεν αφήνει υπολείμματα στα ρούχα.

Κάντε τη σωστή επιλογή πλυντηρίου αλλά και απορρυπαντικού για ρούχα που θα μοιάζουν σαν να βγήκαν από περιοδικό μόδας.

Tip #6. Ρούχα με άρωμα
Πέρα από την εικόνα μας, που στην εποχή των social media που ζούμε είναι πολύ σημαντική για όλους μας, είναι εξίσου σημαντικό και το άρωμα των ρούχων μας. Τα πλυντήρια Elecrolux έχουν το σύστημα FreshScent που μπορεί να συνδυάσει ένα φρέσκο άρωμα με απαλό ατμό για φρεσκάρισμα των ευαίσθητων ρούχων.

Tip #7. Aγόρασε ένα στεγνωτήριο
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως σχεδόν κάθε σπίτι στην Αμερική αλλά και σε μητροπόλεις της μόδας όπως Παρίσι, Μιλάνο και Λονδίνο, έχουν πλυντήριο αλλά και στεγνωτήριο!!! Με το στεγνωτήριο της Electrolux θα μπορείς να στεγνώσεις το αγαπημένο σου φόρεμα σε χρόνο dt, θα μπορείς να έχει τέλεια μεταξωτά ρούχα χωρίς ζάρες, μάλλινα που δεν συρρικνώνονται και αδιάβροχα ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων που παραμένουν σε τέλεια κατάσταση και μοιάζουν σαν καινούρια!

Η μεγάλη καινοτομία της Εlectrolux σε σχέση με άλλες εταιρίες είναι η φροντίδα των ιδιαίτερων υφασμάτων!

Tip #8. Aγόρασε ΑΥΤΟ το στεγνωτήριο
Τα στεγνωτήρια Electrolux DelicateCare πραγματικά φροντίζουν τα ρούχα σου! Η τεχνολογία DelicateCare εγγυάται την αποφυγή συρρίκνωσης, αφού ο κάδος κάνει συγκεκριμένες κινήσεις στη σωστή θερμοκρασία ανάλογα με το ύφασμα για σωστή φροντίδα με ακρίβεια. Ως αποτέλεσμα, όλα τα ρούχα σου, ακόμα και τα μάλλινα και τα μεταξωτά να στεγνώσουν αλλά με προσοχή. Επιπλέον η τεχνολογία CycloneCare διασφαλίζει ομοιόμορφο και απαλό στέγνωμα των ρούχων σου από όλες τις μεριές, με ένα κυκλωνικό σύστημα ροής αέρα που στοχεύει ακόμη και τις περιοχές όπως είναι οι τσέπες και οι ραφές για ένα γρήγορο, ακριβές και ομοιόμορφο στέγνωμα. Έτσι, το σχήμα, η αίσθηση και η εμφάνισή τους διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα και τα μεταξωτά ή τα ευαίσθητά ρούχα!

Tip #9. Στέγνωσε τα ρούχα σου σωστά
Η τεχνολογία Gentle Care των στεγνωτηρίων Electrolux στεγνώνει τα ρούχα στη μισή θερμοκρασία σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια ώστε να μην εκτίθενται ποτέ σε περιττή θερμότητα. Έτσι διατηρείται η υφή των υφασμάτων για περισσότερο καιρό και μειώνεται σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας και ο χρόνος στεγνώματος.

Με τις σωστές συσκευές περιποίησης ρούχων, τα ρούχα σου θα δείχνουν πάντα τέλεια!

Mπορείτε να βρείτε πλυντήρια και στεγνωτήρια Electrolux σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος!

Keywords
Τυχαία Θέματα