Ξέρετε ποιος είναι ο τρόπος να δείχνει τέλειο το glossy eye look;

Τα make up looks που είναι trends τη φετινή σεζόν είναι σχεδόν όλα εντυπωσιακά. Κάποια σίγουρα θα τα υιοθετήσετε και το ξέρουμε. Αλλά είναι και κάποια που φοβάστε λιγάκι γιατί έχετε την εντύπωση ότι είναι ιδιαίτερα και μόνο στις πασαρέλες δείχνουν τέλεια. Ένα από αυτά είναι και το glossy eye look. Εκείνο με τις σκιές που έχουν την υφή και το φινίρισμα του lip gloss. Δεν θα διαφωνήσουμε μαζί σας, είναι πράγματι ένα προϊόν που δεν έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε και ίσως να μην υπάρχει καν στο νεσεσέρ το δικό σας και το δικό μας.

Οι make up artists όμως προσπαθούν να μας πείσουν για το

αντίθετο αφού οι glossy σκιές δημιουργούν ένα απίθανο αποτέλεσμα, δροσερό και νεανικό. Απλώνονται εύκολα με τα δάχτυλα και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πινέλα για να κάνουμε περίγραμμα ή περίτεχνες γωνίες. Φυσικά χρειάζονται 2 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Νούμερο 1 είναι το primer το οποίο πρέπει να απλώσουμε σε όλη την επιφάνεια του πάνω βλεφάρου πριν συνεχίσουμε με την εφαρμογή της glossy σκιάς. Ειδικά αν η απόχρωση που έχουμε επιλέξει είναι έντονη και όχι nude, το primer είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Νο 2 είναι φυσικά η glossy σκιά. Την απλώνουμε καλά αφού προηγουμένως έχουμε βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα ή σημεία που δεν έχουμε εφαρμόσει καλά το primer. Αν το χρώμα είναι έντονο πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο επιμένοντας μέχρι να αποκτήσουμε την απόχρωση που θέλουμε. Δεν επιτρέπεται να βάλετε πάνω από δύο στρώσεις γιατί το πιθανότερο είναι να φαίνονται ακόμα και οι μικρότερες ατέλειες.

Νο 3 είναι η μάσκαρα: Μία στρώση αρκεί ώστε να τονιστεί το βλέμμα. Η glossy σκιά από μόνη της είναι πολύ εντυπωσιακή δεν υπάρχει λόγος να συνδυαστεί με βλεφαρίδες που μοιάζουν σαν ψεύτικες.

Υ.Γ: Στα χείλη ένα διάφανο gloss είναι ότι πρέπει ενώ τα ζυγωματικά μπορείτε να τα τονίσετε με ένα blush σε μορφή κρέμας.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί τα μαλλιά της Bella Hadid δεν φριζάρουν ποτέ;

Η Ariana Grande ακολουθεί το hair look της JLo

Keywords
Τυχαία Θέματα