Είδατε το νέο χρώμα στα μαλλιά της Μαίρης Συνατσάκη;

Η Μαίρη Συνατσάκη παίζει με το look της τόσο στα outfits όσο και σε μακιγιάζ και μαλλιά. Είναι τολμηρή και μας αφήνει να καταλάβουμε ότι της αρέσει να δημιουργεί διαφορετική εικόνα κάθε σεζόν. Άλλωστε η επικοινωνία με τους θαυμαστές της μέσω των social media είναι καθημερινή και οι εκπλήξεις κάθε τόσο μεγάλες.

Κι επειδή έρχεται χειμώνας και είναι η καταλληλότερη εποχή για αλλαγές στα μαλλιά η Μαίρη δεν θα μπορούσε να

αποτελέσει εξαίρεση. Άλλωστε βλέπουμε το μεγάλο κύμα αλλαγών (ειδικά όσο αφορά τα μαλλιά) που έχει δημιουργηθεί στο Hollywood. Οι περισσότερες stars έχουν αποκτήσει υπέροχα lobs, bobs και αφέλειες ενώ αποφάσισαν παράλληλα να κάνουν δραστικές αλλαγές στο χρώμα. Το κόκκινο βέβαια, όπως σας είπαμε και πριν από λίγες μέρες, επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο αν και τις τελευταίες σεζόν τόσο οι haircolorists όσο και οι διάσημες πελάτισσες τους δεν το προτιμούσαν. Ίσως επειδή από τη φύση του είναι ένα δύσκολο χρώμα και δεν ταιριάζει εύκολα σε όλες τις επιδερμίδες.

Η Μαίρη Συνατσάκη όμως αποφάσισε να το υιοθετήσει και η αλήθεια είναι ότι πολύ της ταιριάζει. Η ίδια μάλιστα το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Καινούρια μαλλιά, καινούρια συλλογή, καινούριο βίντεο! So I guess I’m kinda gingery πια! Πώς σας φαίνονται; Εγώ περνάω τέλεια ήδη μαζί τους. It’s a new dawn. @samoillisspiros θεωρείς τα έχουμε κάνει όλα πΧια;”.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις 31 Οκτ, 2018 στις 5:37 πμ PDT

Φυσικά αναφέρεται στον προσωπικό της hairstylist και colorist Σπύρο Σαμοϊλη ο οποίος ευθύνεται για το νέο της look. Και τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα αφού κατά καιρούς οι επιλογές του ήταν πράγματι extravagant.

Πάντως πολύ της ταιριάζει το συγκεκριμένο κόκκινο κι εμείς θα της προτείναμε να το κρατήσει. Τουλάχιστον καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού χειμώνα.

Κι εσείς μπορείτε να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας για να επιλέξετε την κόκκινη απόχρωση που σας ταιριάζει.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ariana Grande ακολουθεί το hair look της JLo

Το συστατικό που θα προσθέσεις στο lip balm και θα κάνει τα χείλη σου υπέροχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα