Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/11

Ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις που επικρατούν αυτή τη σεζόν στο χώρο της μόδας είναι κι ένα μεγάλο “ταξίδι” στην Άγρια Δύση και στη δεκαετία του ’70. Πρωταγωνιστές οι μυτερές καουμπόικες μπότες, τα suede ρούχα και αξεσουάρ, τα αστέρια, οι μπαντάνες, τα κρόσσια, το δέρμα, τα καπέλα και τα ενδιαφέροντα prints σε μακριές φούστες και φορέματα σε τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς.

Σε αυτά τα trends έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνιση

στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα πλεκτό μαύρο ζιβάγκο που αφήνει αρκετά ακάλυπτους τους ώμους, συνδυασμένο με μια πλισέ μακριά σατέν φούστα με υπέροχο print σε πράσινο, μαύρο και άσπρο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη φαρδιά ζώνη με διπλή αγκράφα και ασημένιες λεπτομέρειες από προσωπική συλλογή, δυο διακριτικά κολιέ, ένα χρυσό και ένα ασημένιο από το κατάστημα Funky Jewel στη Γλυφάδα και ένα ζευγάρι μαύρες καστόρινες μυτερές μπότες με χοντρό τακούνι από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies από την Ardell, τις γυαλάδες με το highlighter OFRA x NikkieTutorials, το ρουζ Peaches από την εταιρεία MAC και στα χείλη το κραγιόν Myth της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Δείτε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα τις καουμπόικες μπότες μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities και fashion bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ και τις εμφανίσεις τους.

Ποια από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και ποια σας αφήνεις τελείως αδιάφορες; Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν αποφασίστε.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/10

Keywords
Τυχαία Θέματα