Γνωρίζετε τα απίθανα πράγματα που δημιουργούν ρυτίδες;

Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες σε πρόσωπο και μάτια κάνουν την εμφάνιση τους αναπόφευκτα και μάλιστα σχετικά γρήγορα αν δεν προσέχουμε. Οι λόγοι είναι αρκετοί και οι ειδικοί μας έχουν επισημάνει τους σημαντικότερους εδώ και χρόνια. Ηλιακή ακτινοβολία, ανύπαρκτη ρουτίνα περιποίησης, κακή διατροφή, κάπνισμα και στρες είναι οι πιο γνωστοί. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που δεν πάει καν το μυαλό σας. Γι’ αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ για να σας τους πούμε και το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Δεν

φοράτε γυαλιά ηλίου καθημερινά: Αν όχι πολύ κακώς. Κι αυτό το λέμε επειδή όταν φοράτε (και ειδικά στη χώρα μας που 9 μήνες το χρόνο ο ήλιος λάμπει) δεν σας ενοχλούν οι ακτίνες ώστε να κλείνετε λιγάκι τα μάτια σας γεγονός που δημιουργεί ρυτίδες στο γνωστό πια “πόδι της χήνας”. Επίσης δεν επιτρέπετε η ηλιακή ακτινοβολία να αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Πλένετε διαρκώς το πρόσωπο σας: Αν η επιδερμίδα έρχεται πολύ συχνά μέσα στην ημέρα σε επαφή με το νερό αφυδατώνεται. Αν δε, χρησιμοποιείτε και προϊόντα όπως τζελ καθαρισμού ή σαπούνια ακόμα χειρότερα. Αφού όσο πιο ξηρή είναι τόσο πιο εύκολα δημιουργούνται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιλέξτε απαλές φόρμουλες και πλένετε το πρόσωπο σας πρωί και βράδυ. Είναι αρκετό.

ς

Κάνετε καθιστική δουλειά: Αν είστε 8 ώρες στο γραφείο καθισμένη μπροστά από έναν υπολογιστή οι ειδικοί λένε ότι πέρα από το σώμα κάνετε κακό και στο δέρμα του προσώπου. Μάλιστα μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που γυμνάζονται έχουν ωραιότερη επιδερμίδα ενώ οι ρυτίδες εμφανίζονται πολύ αργότερα σε σχέση με εκείνες που απέχουν από το γυμναστήριο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε έτσι δεν είναι;

Πίνετε νερό, αναψυκτικό ή ποτό με το καλαμάκι: Πέρα από το γεγονός ότι είναι απόλυτα παιδικό επίσης προκαλεί ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Και πρέπει να τονίσουμε ότι είναι μια περιοχή όπου δύσκολα αντιμετωπίζονται.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ariana Grande ακολουθεί το hair look της JLo

Τα nude βερνίκια νυχιών είναι πάντα επίκαιρα

Keywords
Τυχαία Θέματα