Ξανθό του σιταριού: Η απόχρωση στα μαλλιά που πρέπει να δείτε

Έχετε καταλάβει πως τις τελευταίες σεζόν οι celebrity haircolorists έχουν τις πιο απίθανες εμπνεύσεις. Η λιωμένη καραμέλα και τα μανιτάρια είναι μόνο μερικές από αυτές. Οι εικόνες, τα αγαπημένα τους φαγητά και γλυκά αλλά και η φύση τους βοηθούν να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν νέες αποχρώσεις που αποκαλύπτουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η τελευταία τους ανακάλυψη είναι το “wheat blonde” ή αλλιώς το ξανθό του σιταριού. Πρόκειται για ένα ζεστό τόνο που δημιουργείται με την

τεχνική του balayage. Οι ειδικοί επιμένουν πως είναι ότι καλύτερο για την περίοδο μετά τις διακοπές εφόσον υπάρχει ήδη  ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά. Ξεφεύγει από το γνωστό ash blonde αφού έχει απαλούς χρυσούς τόνους που κολακεύουν τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Vivi (@dvcolour) στις 20 Αύγ, 2019 στις 4:08 μμ PDT

Επίσης είναι ότι ωραιότερο αν έχετε ανοιχτή, φυσική βάση και θέλετε να βάψετε για πρώτη φορά τα μαλλιά σας. Ο λόγος που οι haircolorists προτείνουν την τεχνική του balayage είναι γιατί το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και ανάλαφρο. Ακόμη όμως κι αν προτιμάτε εσείς ή ο κομμωτής σας την κλασική μέθοδο των highlights με τα αλουμινόχαρτα μπορείτε να το πετύχετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balayage by Jack Howard (@jackhowardcolor) στις 28 Αύγ, 2019 στις 10:38 μμ PDT

Στην περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι σκουρόχρωμα και βαμμένα θα πρέπει να έχετε υπομονή αν θέλετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο χρώμα. Θα χρειαστεί να κάνετε αρχικά μερικά highlights και να ανοίξετε ταυτόχρονα τη ρίζα τουλάχιστον δύο τόνους. Στο επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας θα πρέπει να κάνετε ακόμη περισσότερες ανταύγειες αποφεύγοντας τις κίτρινες ή τις σταχτί αποχρώσεις. Τέλος και μετά από μερικούς μήνες είστε έτοιμες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσει ο haircolorist το wheat blonde.

Θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι η μετάβαση από το πολύ σκούρο στο πολύ ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά χρειάζεται αρκετό χρόνο αν θέλετε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά. Μέσα σε μερικές ώρες ή μέρες μπορεί μεν να γίνει αλλά με επιπτώσεις που το πιθανότερο είναι να μην σας αρέσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 ωραιότερες φθινοπωρινές τάσεις στα μαλλιά που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε asap

Σήμερα θα αντιγράψετε το no makeup makeup look της Jessica Alba (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα