Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν επιθυμώ να κάνω έναν γάμο για να εξασφαλιστώ…»

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε μεταξύ άλλων και για την οικογένειά της και τις αρχές που έμαθε να υποστηρίζει στη ζωή της.

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Μεγάλωσες σε ένα σπίτι όπου ο προορισμός της γυναίκας ήταν ο γάμος και τα παιδιά;

Καμία σχέση! Η μητέρα μου εργαζόταν κανονικά. Μεγάλωσα με την ατάκα «να είσαι ανεξάρτητη», κάτι που με ακολουθεί μέχρι σήμερα. Μου έλεγαν: «Θέλουμε να μεγαλώνεις χωρίς να εξαρτάσαι από κάποιον άνδρα, οικονομικά τουλάχιστον».

Γι’  αυτό και δεν επιθυμώ να κάνω έναν γάμο για να εξασφαλιστώ. Πιστεύω στον έρωτα, στις σχέσεις ουσίας, στην αμοιβαιότητα. Και χαίρομαι πάρα πολύ να καταφέρνω πράγματα μόνη μου. Και να νιώθω ανεξάρτητη, είτε βρίσκομαι σε μια σχέση είτε είμαι παντρεμένη. Μπορεί μια γυναίκα να είναι ανεξάρτητη και να τα καταφέρνει μόνη της, ασχέτως οικογενειακής κατάστασης.

Είναι ωραίο αυτό που λες γιατί, ειδικά στον χώρο σου, «παίζουν» πολύ οι γάμοι συμφέροντος.

Σε πολλούς χώρους, όχι μόνο στον δικό μου. Αλλά το δικό μου ζητούμενο δεν είναι αυτό. Κοίταξε! Είμαι 34 χρόνων, δεν είμαι πια κοριτσάκι. Πολλές φίλες στην ηλικία μου έχουν αποκτήσει παιδιά. Δεν βιάζομαι όμως για γάμους και παιδιά. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει με το θέλημα του Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό.

Στην τύχη πιστεύεις; Ότι είναι και λίγο τυχερά αυτά τα πράγματα;

Ναι, βέβαια. Και πιστεύω ότι είμαι αρκετά τυχερή. Μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου, με έχουν στηρίξει άνθρωποι και μόνο ευγνώμων οφείλω να είμαι γι’ αυτό.

Στο «για πάντα μαζί»;

Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, θέλεις να είναι για πάντα. Δεν σκέφτεσαι «να κάνω έναν πρώτο γάμο», «μετά έναν δεύτερο» κ.ο.κ. Συνεπώς, πιστεύω στο «για πάντα». Τώρα αν αυτό υφίσταται, δεν ξέρω. Θα δείξει ο χρόνος…

Διαβάστε ακόμα: Παντρεύτηκε η Κρυσταλλία και ΑΥΤΕΣ είναι οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της!

Μάνου Τσάου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση για τη σχέση τους και το παιδί της

Ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις του με τη Μαίρη Συνατσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα