Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της 5 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

10:29 8/9/2019 - Πηγή: People

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η Ελένη Χατζίδου που τις τελευταίες μέρες κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία μας δείχνει πως είναι το σώμα της μόλις πέντε ημέρες μετά τον τοκετό.

«Κάπως έτσι είναι οι λεχώνες 5 ημερών! Η αλήθεια είναι πως πιστευα ότι η κοιλιά εξαφανίζεται δια μαγείας Χαχα.Είμαι

πολύ πολύ χαρούμενη, δεν έχω καταλάβει κούραση καθόλου ειλικρινά(γι αυτό με βλέπετε κ τόσο ενεργή στα social), ο θηλασμός είναι ένα απ τα πιο δύσκολα κομμάτια αλλά συνηθίζεται κ όταν τα καταφέρνω νιώθω υπέροχα.Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες» έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

Κάπως έτσι είναι οι λεχώνες 5 ημερών! Η αλήθεια είναι πως πιστευα ότι η κοιλιά εξαφανίζεται δια μαγείας Χαχα Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη,δεν έχω καταλάβει κούραση καθόλου ειλικρινά(γι αυτό με βλέπετε κ τόσο ενεργή στα social),ο θηλασμός είναι ένα απ τα πιο δύσκολα κομμάτια αλλά συνηθίζεται κ όταν τα καταφέρνω νιώθω υπέροχα Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Sep 7, 2019 at 1:11pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα