Βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο πρωτότυπα ρολόγια που θα κάνετε δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές!

Αν δεν ξέρετε ακόμα τι δώρο να πάρετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές, είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε την πιο ωραία λύση. Λοιπόν, τι θα λέγατε για ένα ρολόι; Όχι όμως από τα συνηθισμένα, αλλά ένα διαφορετικό,πραγματικά πρωτότυπο και ξεχωριστό που θα συνοδεύσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας.

Αναφερόμαστε στα ρολόγια της εταιρείας BooWatch που είναι χειροποίητα ξύλινα, μοναδικά και αυθεντικά, κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο, υπό-αλλεργικά υλικά και αξιόπιστο ιαπωνικό μηχανισμό.

Αναλυτικά

τα ρολόγια της ΒοοWatch συνδυάζουν την γοητεία της χειροποίητης κατασκευής, την άνεση του γήινου και φυσικού υλικού, την ποιότητα κατασκευής και τις προσιτές τιμές.

Είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 35 σχέδια, γυναικεία, ανδρικά και unisex. Oι κάσες τους είναι φτιαγμένες από ξύλο, ανοξείδωτο ατσάλι ή σε συνδυασμό.

Διατίθενται με ξύλινα μπρασελέ, ξύλινα μπρασελέ με μεταλλικά στοιχεία, δερμάτινα λουράκια ή λουράκια σιλικόνης. Η επιλογή είναι δική σας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί γεμάτο με τα ωραιότερα αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας:

Πληροφορίες:

www.boowatch.com

www.woodwatch.gr

Instagram: woodwatch_gr

Tηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6974 792 955

Keywords
Τυχαία Θέματα