Οι καλύτερες CC Cream ever

Αρχικά, πριν από 7 χρόνια περίπου ανακαλύψαμε τις BB Cream και αμέσως μετά ακολούθησαν οι CC Cream. Ποια είναι η διαφορά τους; H BΒ είναι Blemish ή Beauty Balm και η CC Complexion ή Colour Corrector.

Ουσιαστικά η BB Cream ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και ελαφριά κάλυψη ενώ η CC βελτιώνει το χρώμα της, μειώνει τυχόν κοκκινίλες, θαμπάδα και

παράλληλα χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και μεγαλύτερη κάλυψη. Αυτοί είναι οι λόγοι που την αγαπήσαμε και της δώσαμε την πρώτη θέση στο νεσεσέρ μας.

Παράλληλα δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και είναι ότι καλύτερο για το γρήγορο αλλά άψογο μακιγιάζ κάθε πρωί.

Επιλέξαμε τις καλύτερες και αγαπημένες.

Chanel CC Cream Super Active Complete Correction- SPF 50: Προσφέρει κάλυψη, αντηλιακή προστασία και εφαρμόζεται μετά τον ορό λειτουργώντας ως ενυδατική κρέμα και φον ντε τεν μαζί.

Clinique Moisture Surge CC Cream SPF 30 Hydrating Colour Corrector: Αρχικά είναι ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας το οποίο χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση. Παράλληλα διορθώνει το χρώμα μειώνοντας τις κοκκινίλες και τις ατέλειες.

Darphin CC Cream Instant Multi Benefit Care SPF 35: Προσφέρει κάλυψη, έξτρα λάμψη και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και καλύπτει λεπτές γραμμές και πόρους.

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging CC Creme: Δημιουργήθηκε για τις πιο απαιτητικές και ώριμες επιδερμίδες αφού καλύπτει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και ατέλειες που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου στην επιδερμίδα.

YSL Top Secrets CC Crème Colour Corrector: Απαλή φόρμουλα που κυκλοφορεί στις τρεις αποχρώσεις rose, apricot και lavender ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Χάρη στην απαλή της σύνθεση απλώνεται εύκολα και δημιουργεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμη:

O make up artist της Meghan Markle προτείνει το γιορτινό μακιγιάζ και είναι οικονομικό και τέλειο

Το γιορτινό make up look είναι πράσινο, λαμπερό και glam

Keywords
Τυχαία Θέματα