Το Πρω1νό: Η μεγάλη γκάφα της Ειρήνης Καζαριάν στο Instagram!

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model, καθώς κατάφερε να πείσει τους κριτές, αλλά και το κοινό για τις ικανότητες της ως μοντέλο.

Όπως σας έχουμε γράψει, η νικήτρια του ριάλιτι μόδας έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις δοκιμασίες του τελικού. Στη λεζάντα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη

του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στη κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Τα μηνύματα σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητα μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτό το καιρό μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, απέδωσαν καρπους και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό.

Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv @elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθεια τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν».

Παρόλα αυτά, αυτό δεν ήταν το αρχικό κείμενο της Ειρήνης Καζαριάν, καθώς όπως αποκάλυψαν στο Πρω1νό το μοντέλο διόρθωσε τέσσερις φορές το μήνυμα της μέχρι να καταλήξει στο σωστό! Όπως όλα δείχνουν κάποιος της έστειλε το κείμενο ή τη βοήθησε να το γράψει και δεν το πέτυχαν από την αρχή!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και τρεισήμισι χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα