Βιταμίνη C: Οι λόγοι που πρέπει να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην καθημερινή ρουτίνας περιποίησης!

Η βιταμίνη C είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά που πρέπει να έχουν τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε καθημερινά μαζί με το αντηλιακό και τη ρετινόλη.

Οι ειδικοί μάλιστα εξηγούν το λόγο: Έχετε πολύ μεγάλη αντιοξειδωτική δράση που αρχικά μειώνει και στη συνέχεια εξαφανίζει κηλίδες, πανάδες και λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά πρέπει να τη χρησιμοποιείτε με τον σωστό τρόπο.

Αυτό σημαίνει

πως πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα για τη βιταμίνη C.

Ποια είναι τα οφέλη της; Αντιμετωπίζει δραστικά τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Η αντιοξειδωτική της δράση προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και κατά συνέπεια τον καρκίνο του δέρματος. Επίσης ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο πυκνό.

Πως μπορείτε να την εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα; Ένας ορός με βιταμίνη C στη σύνθεσή του είναι ότι καλύτερο. Εκτός από προστασία προσφέρει παράλληλα λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Καλό είναι να τον απλώνετε κάθε πρωί αμέσως μετά τον καθαρισμό. Για το βράδυ αφήνετε το προϊόν με τη ρετινόλη.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Είναι ένα συστατικό κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος εκτός από εκείνα που παρουσιάζουν αλλεργίες. Υπάρχουν οι περιπτώσεις που  συνδυασμός βιταμίνη C με ρετινόλη μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμό και κοκκινίλες ακόμη και στις επιδερμίδες που δεν έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να συμβουλευτείτε το δερματολόγο ή την αισθητικό σας.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας serum με βιταμίνη C. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που θα πάρει τη θέση του δίπλα στην ενυδατική σας κρέμα.

Skinceuticals Ferulic C E 

La Roche Posay Pure Vitamin C 10 Face Serum 

L’ Oreal Paris Revitalift Derm Intensive 10% Vitamin C Concetrate

Pixi Vitamin C Serum 

Διαβάστε ακόμη:

H Selena Gomez δοκιμάζει τα προϊόντα της δικής της make up σειράς στο σπίτι -Δείτε το αποτέλεσμα!

Δείτε σε ποιο άλλο σημείο του προσώπου πρέπει να απλώνετε την κρέμα ματιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα