«Καρφιά» από τον Βαλάντη για το J2US: «Ζητάγαμε πράγματα για την παρουσίαση μας και δεν τα είχαμε, σε αντίθεση με άλλους»

Τον τραγουδιστή Βαλάντη φιλοξένησαν στο Πρω1νό η Φαίη και οι συνεργάτες της μέσω βιντεοκλήσης. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος συμμετείχε στο J2US έχοντας στο πλευρό του την Νικολέττα Καρρά, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς on camera σε σχέση με την Χρύσπα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα 8. Ποιον Καραφώτη! Πήρα παραπάνω βαθμό από τον Καραφώτη. Τι άλλο θέλεις; Η

Χρύσπα είπε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι έφυγε επειδή το παιχνίδι κατάντησε ριάλιτι. Νομίζω ότι αυτά η Χρύσπα θα έπρεπε να τα πει όταν ήταν στο παιχνίδι, όχι επειδή έφυγε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς σε δηλώσεις του στην εκπομπή.

«Εν μέρει συμφωνώ, ακόμα και στο θέμα του πόσο θα εμφανιστεί ένας καλλιτέχνης, η μεταμφίεση. Αυτό που ειπώθηκε από την παραγωγή και το τηρήσαμε είναι ότι έπρεπε να είμαστε ντυμένοι πολύ καλά, με ωραία ρούχα και σοβαρά. Το να αρχίσουμε να μεταμφιεζόμαστε, το έχω παίξει ήδη αυτό το παιχνίδι. Αν μπορούσαμε να κάνουμε μεταμφιέσεις, θα έκανα πολύ καλές. Από την άλλη μεριά είναι ένα show ου αυτό αποφάσισαν να προωθήσουν, δηλαδή όχι τόσο το μουσικό μέρος», σχολίασε ο Βαλάντης αφήνοντας αιχμές…

«Είδα τώρα αυτό που είπε για τον Κώστα Καραφώτη. Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να ακούγονται, γιατί ο Κώστας είναι ένας αξιόλογος τραγουδιστής. Μην το παρατραβάμε. Θα φύγουμε από εκεί και θα νομίζει ο καθένας ότι έχει γίνει τραγουδιστής και δίνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο», συνέχισε ο τραγουδιστής ο οποίος επισήμανε πως όταν μαζί με την παρτενέρ του ζητούσαν πράγματα για την παρουσίασή τους, όπως χορογραφία, δεν γινόταν να τα έχουν, ενώ σε κάποιους άλλους αυτό γινόταν.

«Συνέβη σε κάποια πράγματα να αδικηθούμε. Όταν ζητούσαμε να έχουμε χορογραφία, ή κάποια πράγματα και δεν μπορούσαμε να τα έχουμε , αλλά σε κάποιους άλλους ανθρώπους υπήρχαν αυτά που εμείς ζητούσαμε. Υπήρχε ένας περιορισμός της εμφάνισής μας. Το πως εκείνοι έπαιρναν την άδεια και μεταμφιέζονταν. Είδα τον Τρύφωνα που είπε μεταμφιέστηκε σε ρεμπέτης, εμείς δεν είχαμε αυτό το δικαίωμα. Δεν πάμε σε αυτό το παιχνίδι, πάμε στο YFSF που έχω παίξει».

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Τα δημόσια φιλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Απίστευτη αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου στο Πρω1νό για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Δύο Ξένοι»!

Η Φαίη για ποδήλατο με τα παιδιά της-Δείτε τις φωτογραφίες! 

Keywords
Τυχαία Θέματα